33-річна Ксенія Мішина зачарувала мережу кадрами без спідниці та в одному спортивному топі (ФОТО)

Відома українська актриса та головна героїня першого сезону "Холостячки" показала результати важких тренувань у спортивному залі – ідеальне тіло з підтягнутим пресом

Українська красуня Ксенія Мішина навіть у важкі воєнні часи не забуває про турботу про себе. Так, знаменитість інтенсивно та регулярно тренується в спортивному залі, правильно харчується та не забуває про підтримання гарного морального стану. Нещодавно на особистій сторінці зірки з’явились кадри з результатами здорового способу життя. Фігура Ксенії Мішиної вражає.

Нове фото Ксенії Мішиної

В особистому блозі української актриси в соціальній мережі Інстаграм з’явилась фотографія з ванної кімнати. На опублікованому кадрі знаменитість позує у спортивному комплекті білизни. Завдяки вдалому ракурсу добре видно ідеальний живіт Ксенії Мішиної з пресом та без єдиного натяку на зайву вагу чи обвислу шкіру.

Фігура Ксенії Мішиної на новому опублікованому фото
Фігура Ксенії Мішиної на новому опублікованому фото

В описі до фотографії знаменитість залишила лаконічне привітання. Схоже, що таким чином зірка вирішила поділитись зі своїми підписниками краплею мотивації. Так, завдяки новій фотографії української актриси значно менше хочеться “закидати” заняття спортом. До слова, нагадаємо, як саме Ксенії Мішиній вдалось досягнути подібного результату. Варто попередити одразу, що це роки виснажливої праці.

Як Ксенія Мішина залишається худою

Знаменитість не завжди мала ідеальні параметри. Ще 9 років тому знаменитість мала на 30 кілограмів більше ваги. Під час вагітності своїм сином Платоном Ксенія Мішина набрала зайву вагу та, за особистим зізнанням, їй було дуже важко від неї позбутись. Проте, українська актриса довела сама собі, що має силу волі та завдяки важкій праці над своїм тілом досягла бажаного результату. Кожен ранок актриси починався з пробіжки, яка тривала не менше 40 хвилин.

Ксенія Мішина схудла на 30 кілограмів
Ксенія Мішина схудла на 30 кілограмів

Загалом Ксенії Мішиній знадобилось півтора року, щоб позбутись 30 зайвих кілограмів. За цей час знаменитість випробувала багато методів схуднення, серед яких і жорсткі дієти. Проте, зізналась актриса, вона не відчула ніякої користі від подібних хворобливих обмежень у їжі. Єдине, на що вплинули суворі дієти – це її здоров’я. Воно значно погіршилось.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.