Родина Каменських і Потапа чекає на поповнення: співачка показала округлий живіт в комбінезоні для вагітних

Настя Каменських з'явилася на публіці в комбінезоні для вагітних та з округлим животом. Прихильники впевнені, що Потап та Настя зовсім скоро стануть батьками.

Відомій українській співачці Насті Каменських вагітність приписують регулярно. Сама артистка жартує, що якби вона дійсно кожен раз була вагітною, коли про це писали в пресі, то вже була б мамою 10-х дітей.

Однак на цей раз чутки можуть виявитись правдою. Прихильники співачки почали поговорювати про її можливу вагітність, коли Настя повернулася в Україну після довгого перебування за кордоном через війну. Каменських помітно погладшала і почала одягатись у вільний одяг, який повністю приховує особливості її фігури.

Родина Каменських і Потапа чекає на поповнення

Нещодавно співачка опублікувала в своєму Інстаграм-блозі фото, яке в черговий раз викликало бурю обговорень в Мережі. На знімку Настя позувала, сидячи у поїзді. Дівчина була одягнена у білу облягаючу футболку і у вільний джинсовий комбінезон. Було помітно, що під комбінезоном присутній невеликий округлий живіт.

Родина Каменських і Потапа чекає на поповнення

Користувачі Мережі тут же почали писати в коментарях про можливе положення співачки. Втім сама Настя не відреагувала на ці коментарі і ніяк не прокоментувала свою можливу вагітність.

Нагадаємо, Потап та Настя Каменських одружилися у 2019 році. Після весілля зіркове подружжя відверто говорили в інтерв’ю, що мріють стати батьками і вже над цим працюють. Йшли роки, а Потап та Настя так і не повідомляли про швидке поповнення в родині. Зараз зіркове подружжя уникають питань про дітей. Прихильники навіть почали підозрювати, що у пари є проблеми з зачаттям або виношуванням дитини.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.