Жовто-блакитні прикиди зірок: Орбакайте і Ніколаєв, Камалія і Захур, Поривай та інші у небесно-сонячному одязі

Пшенично-небесні відтінки українського прапора викликають захват у всіх куточках світу. В кольори нашого стягу частенько вбираються знаменитості не лише колективного Заходу, але й ворожого Сходу.

Христина Орбакайте

Через сміливі заяви мами Алли Пугачової і від’їзд сина Микити в Америку Христина останнім часом все частіше вигрібає цілі зливи критики. Ось і нарядний комплект Орбакайте в дуеті з Ніколаєвим викликав обурення в російських меломанів.

Від жовто-блакитних кольорів прихильники Орбакайте і Ніколаєва просто зшаленіли

Річ у тім, що співачка дозволила собі вийти на сцену шоу “Дуети” в жовтій сукні, тоді як її партнер Ігор Ніколаєв був у синьому піджаку. Пара виконала пісню опальної Примадонни “Осінній поцілунок”. І вбрання, і вибір репертуару імперськи налаштованим глядачам видалися скандальними. І хоча продюсер виправдовував співачку, мовляв, і одяг, і пісню для виступу обирала не Орбакайте, це не вдовольнило запальні крикливі голови.

Камалія

Співачка частенько виряджає чоловіка Захура і донечок-близняток у вишиванки. Тож ні в кого не викликало здивування, коли родина обрядилася у кольори українського прапора.

Камалія з чоловіком вбралися у жовто-блакитне

І хоча пісню було виконано пакистанською мовою, ніхто не засумнівався у патріотичних поглядах зірки. Благодійний концерт відбувся на батьківщині чоловіка Камалії – в Пакистані. Фестиваль у місті Карачі мав на меті зібрати кошти для допомоги жертвам повені.

Людмила Поривай

Як відомо, донька Наташа Корольова і зять жінки Тарзан гаряче підтримали політику путіна по знищенню українців. А мама Люся, на диво, виявилася патріоткою. І хоча нині мешкає у Маямі, вбралася на концерт українських виконавців у жовту сукню і синій шарфик.

Ірина Білик через це так розчулилася, що запросила подругу на сцену і дала мікрофон, щоб сказала кілька слів на підтримку рідної країни.

Коля Лукашенко

Коленька Лукашенко з однокласницею виділилися жовто-блакитним комплектом одягу

Навіть син зашквареного білоруського президента Лукашенка має світлину із вбранням у кольорах українського прапора. На свій випускний бал молодик прийшов в синьому костюмі. А поряд із ним постала однокласниця в яскраво-жовтій сукні. Можливо, саме через це татуся-політика в цей день поруч не виявилося?

Джозеф Байден

Джо Байден Зустрів Зеленського в жовто-блакитній краватці

Нещодавня зустріч українського президента з американським надзвичайно потішила публіку. Володимир Зеленський відступив від протоколу і з’явився перед першою людиною Америки в напіввійськовій формі. Натомість Байден зустрічав українця в жовто-блакитній краватці, що мовою дипломатії означає шалену підтримку.

 

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.