Ольга Сумська пригадала часи, коли ще не конфліктувала з сестрою Наталією і показала фото: “Трохи спогадів”

Українська акторка Ольга Сумська показала архівні родинні фото з дочками та старшою сестрою Наталією. Артистка пригадала ті часи, коли вони з сестрою тісно спілкувалися.

Відома українська акторка Ольга Сумська активно веде свій Інстаграм-блог, де не лише публікує свіжі фото, а і спілкується зі своїми прихильниками. Нещодавно артистка в своїх Інстаграм-сторіс опублікувала 2 архівних фото 20-річної давнини.

На першому фото молода Ольга позує на кухні за сімейним столом зі своєю сестрою Наталею, племінницею Дариною та старшою донькою Антоніною. Молоді та неймовірно красиві акторки з дітьми п’ють чай з оладками на кухні.

Ольга Сумська пригадала часи, коли ще не конфліктувала з сестрою Наталією і показала фото

На другому фото Ольга позує з маленькою донькою Анною та зі старшою дочкою Тонею.

Трохи спогадів

, – підписала знімки Ольга Сумська.

До слова, зараз Ольга Сумська та її старша сестра Наталія майже не спілкуються. Сестри неохоче говорять в інтерв’ю про причини їхнього конфлікту. Однак деякий час назад Наталія Сумська все ж розповіла, чому не спілкується з молодшою сестрою в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”.

Наталія зізналася, що у неї з сестрою різні цілі та погляди на життя. Основною причиною розбрату стала політична тема. Так, Наталія Сумська з 2014 року не співпрацює з російськими режисерами і акторами, оскільки має чітку політичну позицію. А ось Ольга Сумська до початку повномасштабної війни в Україні продовжувала співпрацювати з російськими колегами.

Ольга Сумська пригадала часи, коли ще не конфліктувала з сестрою Наталією і показала фото
Ольга Сумська пригадала часи, коли ще не конфліктувала з сестрою Наталією і показала фото

Варто додати, що Наталія Сумська навіть не спілкується зі своєю племінницею Антоніною Паперною, яка вже багато років живе та працює в росії.

Крім того, Наталія зізнається, що не розуміє занадту публічність своєї сестри. Адже Ольга практично кожен свій крок показує в соціальних мережах, виносить на публіку сімейні розборки і таємниці. Наталія не підтримує таку поведінку сестри.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.