Як виглядає старий і багатий чоловік колишньої віагрянки Санти Дімопулос: пощастило не лише з великим статком

Відома українська співачка та колишня солістка популярного гурту "ВІА Гра" має цікаву історію особистого життя, проте лише з останнім чоловіком знайшла справжнє сімейне щастя. Як виглядає та чим займається чоловік Санти Дімопулос?

Кохання – це абсолютно непередбачуване почуття, тому пари з великою різницею у віці ніколи не викликали особливого здивування. Так сталось і в житті Санти Дімопулос. Своє сімейне щастя відома українська співачка змогла здобути лише з чоловіком, який старший за неї на 18 років. 2015 року Ігор Кучеренко став чоловіком Санти Дімопулос. Але як почалась історія їхнього кохання?

Історія кохання Санти Дімопулос та Ігоря Кучеренка

Санту Дімопулос заслужено вважають однією з найефектніших співачок України. Знаменитість з легкістю завойовувала чоловічі серця, адже, крім природної харизми, знаменитість має неймовірну зовнішність. Зі своїм третім чоловіком Ігорем Кучеренком зірка одружилась 2015 року, а спільна дитина у пари з’явилась 2019 року. Оскільки батько дитини має американське громадянство, дівчинка автоматично стала громадянкою США.

Так виглядав нинішній чоловік Санти Дімопулос Ігор Кучеренко, коли вони тільки починали стосунки
Так виглядав нинішній чоловік Санти Дімопулос Ігор Кучеренко, коли вони тільки починали стосунки

До слова, попри велику різницю у віці, в стосунках Санти Дімопулос та її чоловіка Ігоря Кучеренка все ідеально. Знаменитість зізналась, що вона взагалі не відчуває того факту, що її чоловік старший за неї на 18 років. Ба більш, Санта Дімопулос стверджує, що вона подорослішала у цих стосунках, адже Кучеренко належить до того типу людей, які кожного дня самовдосконалюються та займаються покращенням свого розуму та тіла.

Чоловік Санти Дімопулос Ігор Кучеренко зараз
Чоловік Санти Дімопулос Ігор Кучеренко зараз

Після того, як публіка дізналась про стосунки Ігоря Кучеренка та відомої української співачки, у мережі буквально спалахнула хвиля чуток про те, що Санта Дімопулос “розбила” родину свого нинішнього чоловіка. Так, шанувальникам вдалось з’ясувати, що до початку роману зі співачкою Ігор Кучеренко був одружений та виховував зі своєю колишньою дружиною трьох дітей. Втім, Санта Дімопулос заперечує той факт, що стала причиною їхнього розлучення. Зірка зізналась, що рішення про розставання було прийнято і Кучеренком, і його колишньою дружиною.

Санта Дімопулос з чоловіком Ігорем Кучеренком та їхньою спільною донькою
Санта Дімопулос з чоловіком Ігорем Кучеренком та їхньою спільною донькою

Зазначимо, що Ігор Кучеренко є успішним бізнесменом. Чоловік Санти Дімопулос є співзасновником мережі спортивних  клубів SportLife. Крім того, він – співвласник будівельної компанії “Новаполіс”, керівник фонду VEK Capital Partners та засновник компанії MPG Global, що спеціалізується на видобутку золота.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.