Ровесниці, а виглядають кардинально по-різному: доньки Олі Полякової і Олександра Педана вразили виглядом

Зіркові діти Олі Полякової та Олександра Педана хоч і ровесниці, але абсолютно різні. Як виглядають та чим займаються Марія Полякова і Валерія Педан, читайте далі в матеріалі.

Бути дитиною зірки не легко, адже за тобою, як і за твоїми батьками, стежить публіка. Хтось із дітей зірок намагається поводити себе ідеально, щоб не зіпсувати репутацію зірковим батькам, а хтось навпаки піариться на різних витівках.

Як приклад, доньки Полякової та Педана. Дівчата є ровесницями, але при цьому абсолютно пізні.

Донька Полякової Маша

Маша Полякова зі своєю зірковою мамою
Як виглядає старша донька Полякової

Старшій доньці Олі Полякової Марії 17 років. В цьому році дівчина стала студенткою лондонського вишу. Дівчина вивчає музику і планує у недалекому майбутньому стати артисткою, як і її мама.

Варто відзначити, що про Машу Полякову публіка знає не менше, ніж про її зіркову маму Олю. Дівчина з 14 років активно веде блог в Інстаграмі і вражає публіку своєю поведінкою. Так, Маша з підліткового віку частенько публікує в своєму блозі дуже нескромні фото. На одних знімках, вона позує в непристойному вигляді у ванній, на іншій – зображає недитячі пози у купальнику.

Маша Полякова
Як виглядає старша донька Полякової

Крім того, Маша показує на публіку свої відносини з бойфрендом. Вишенькою на торті став репертуар гурту, в якому “Маша” стала солісткою. Дівчина співає пісні, які на 90% складаються з лайливих слів.

Звісно, через поведінку доньки публіка хейтить і саму Олю Полякова. Сама ж співачка виправдовує свою доньку і запевняє, що дівчина ще всім покаже на що вона спроможна.

Донька Педана Валерія

Как выглядит дочь Александра Педана
Як виглядає донька Олександра Педана

Донька телеведучого Олександра Педана Валерія – повна протилежність Маші Поляковій. Дівчині теж 17 років, але спосіб життя вона веде зовсім інший і не прагне до популярності. В цьому році дівчина стала студенткою  католицького університеті у Львові на факультеті “соціології”. Дівчина з золотою медаллю закінчила середню школу і являється предметом гордості своїх батьків.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.