Зіркові родини чекають на поповнення в 2023 році: Каменських і Потап, Кацурін і Дорофєєва, Тарабарова та інші

Необов'язково бути 20-річною мамою. Можна прекрасно народити і виховати малюка, коли тобі за 30 або навіть більше 40 років. Знамениті співачки доводять, що для них немає нічого неможливого.

Ольга Орлова

Співачка минулого року вийшла заміж, а тепер порадувала прихильників новиною про вагітність. Старший син Артем уже дорослий, тож настав час побавитися з малюком і згадати всі приємні відчуття материнства.

Подейкують, що в Ольги Орлової можлива двійня

Зірка вже натякнула підисникам, що очікує на дівчинку. Оскільки майбутній матусі 45 років, виносити дитинку виявилося не так легко. Спочатку ведучу “Дома 2” мучив токсикоз, потім вона набрала 10 кг зайвої ваги. Орлова боїться не наврочити, адже перед цим кілька разів вагітніла й переживала викидні.

Олена Катіна

Колишня руденька “Татушка” теж збирається зазнати щастя материнства вдруге. Вона має 7-річного синочка Сашка від рок-музиканта. Тепер на часі ощасливити нинішнього чоловіка Дмитра Спірідонова. За олігарха Олена вийшла заміж влітку 2022 року.

Олена Катіна хоче подарувати чоловіку-бізнесмену немовля

38-річна співачка стала надміру дратівливою, часто плаче й ображається на близьких людей. Катіна навіть у своєму стані продовжує готувати смачності, а от зайнятися прибиранням не може себе змусити. Майбутній татусь страждає на онкологію.

Світлана Тарабарова

Руда співачка збирається невдовзі стати мамою втретє. Звісно, жінці складно в нинішніх умовах зберігати спокій і не переживати. Та Світлана мужньо переживає токсикоз й інші “приємності” вагітності.

Як з’ясувалося, стан 32-річної жінки набагато складніший, ніж було два попередніх рази. Але радує те, що всередині зароджується цілий Всесвіт. Кого подарує чоловіку Олексію Бондарю – хлопчика чи дівчинку – Тарабарова поки що підписникам не сповістила. Цікаво, чи знають 4-річний Іванко й 2-річна Марічка, хто у них буде – братик чи сестричка?

Настя Каменських і Потап

Потап запланував, що Настя народить йому чотирьох дітей

Зірки одружилися наприкінці травня 2019 року. Відтоді фанати з нетерпінням очікують новин про поповнення в родині. Глава родини пояснив, що має намір завести п’ятьох дітей. Один син уже є, значить, залишилося четверо. От тільки вищі сили поки що не сприяють втіленню мрії чоловіка у життя. А Настя має таку статуру, що шанувальникам весь час вбачається невеличкий животик. Тому подібні чутки і курсують з регулярністю, якій можна позаздрити.

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін

У Дантеса з Дорофєєвою не вийшло, а з Кацуріним неодмінно залагодиться

Не дочекавшись, що співачка народить дитину від Володі Дантеса, прихильники зірки впевнені – тепер уже неодмінно все вийде, адже у ресторатора вже є двійко гарненьких дітлахів. Тож ніщо не стане на заваді появі ще одного. Олії у вогонь підливає сама Дорофєєва, вбираючись у просторі балахони, чого раніше за співачкою не помічали. То, будемо сподіватися, що в 2023 році все вийде обов’язково.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.