П’ять спроб Тетяни Арнтгольц створити сім’ю: яка з них виявилася щасливою та хто її офіційний чоловік

Тетяна Арнтгольц народилася на кілька хвилин раніше за Ольгу. Відтоді завжди веде молодшу сестричку за собою. Саме вона ініціювала здобуття близнючками акторської професії. А от в особистому житті наробила чимало помилок, допоки врешті знайшла справжнє жіноче щастя.

Тільки один представник сильної статі змусив серця обох блондинок битися сильніше. Це Артем Ткаченко, з яким вони втрьох винаймали житло. Надалі шляхи Тані й Олі розійшлися, і вони ніколи не відбивали кавалерів одна в одної.

Тетяна Арнтгольц відмовилася виходити заміж за Паніна

Стосунки з Олексієм Паніним, що зав’язалися на знімальному майданчику “Чудес у Решетові”, були нетривалими. Епатажна поведінка актора швидко розчарувала юнку. То вони й розсталися. Згодом Панін робив спробу навести мости й зробити пропозицію коханій, але Тетяна різко його відшила.

Анатолій Руденко страшенно ревнував Тетяну Арнтгольц

З Анатолієм Руденком красуня зблизилася теж під час спільної роботи. Цей роман тривав два роки і розпався через шалені ревнощі партнера. Арнтольц втомилася щоразу пояснювати, де і з ким була, тому сама покинула білявого красеня.

Шлюб з Іваном Жидковим і Тетяни Арнтгольц тривав кілька років

Іван Жидков видався дівчині ідеальним чоловіком – спокійний, ніжний, турботливий. Вони побралися, а коли донечці Маші було 4 рочки, розлучилися. Ходять чутки, що через професійні ревнощі – чоловіка бісила шалена популярність дружини.

Службовий роман Тетяни Арнтгольц й Григорія Антипенка тривав цілий рік

Працюючи в одному театрі з Григорієм Антипенком, Таня зблизилася з партнером по сцені. Їх частенько бачили на прогулянці з Машею. Та стати хорошим батьком чужій дитині Гриша навряд чи зміг би, відсторонившись від виховання двох власних синів від Юлії Такшиної.

Врешті Тетяна Арнтгольц знайшла чоловіка своєї мрії

З Марком Богатирьовим Тетяна зустрічалася і навіть розписалася таємно. Вони разом знімалися у “Наживці для янгола”. Коли у пари народився син Даніїл, приховувати правду стало недоречно. Стосунки у пари міцні, і Марк нормально реагує на те, що дружина грає на сцені в кохання зі своїм колишнім Антипенком, обнімаючись і цілуючись.

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.