Хто з зірок може стати бабусею в 2023 році: серед претенденток Віра Брежнєва, Оля Фреймут, Оля Полякова

Знамениті красуні ще змушують чоловіків з захопленням позирати на власні привабливі форми, як підросла гідна зміна. І ось уже донечки-підлітки знайомлять зіркових мам зі своїми бойфрендами. А якщо відбулося знайомство з батьками, то тут уже й недовго до весілля і поповнення родини. Хто з зірок перебуває у зоні ризику й може стати бабусею у 2023 році?

Начуватися і, можливо, обережно контролювати своїх доньок, що вже підросли і догнали мам у зрості і красі, слід Вірі Брежнєвій, Ользі Фреймут та Олі Поляковій.

Віра Брежнєва

Молодшій доньці екс-віагрянки Сарі Кіперман минуло в грудні 13 років, а вона вже закохалася. На святкуванні дня народження юнки був присутній і її хлопець. Судячи з підпису, яке зробила спадкоємиця Брежнєвої, вони разом уже цілий рік.

Віра Брежнєва зі старшою донькою Сонею

Навряд чи ця дитячо-юнацька закоханість може зробити Віру бабусею. А от старшій донечці вже 21 рік. Соня може найближчим часом подарувати співачці чарівного онука, оскільки зустрічається з ровесником Беком Добржанськи зі Штатів.

Ольга Фреймут

16-річна Злата Мітчелл вже позбулася маминої опіки. От і на відпочинок у Мексику влітку відбула з бойфрендом, а не з родиною. До цього вони з Оскаром побували в Америці. Судячи зі світлин у мережі, голубки відвідували екскурсії, обідали в місцевих ресторанах, купалися і засмагали на пляжі.

“Якщо ви раптом не знали, я його кохаю”, – наголосила дівчина для тих, хто не в курсі.

Доньки Ольги Фреймут Злата Мітчелл дозріла до серйозних стосунків

Складається враження, що донька ревізорки вже давно зустрічається з Оскаром, тільки приховувала це від батьків.

Оля Полякова

Старшій доньці королеви ночі вже 17. Тож Маші дозволено не лише обніматися, але й цілуватися з коханим на камеру. Бойфренда дівчини звати Денисом. Вони вже давненько разом.

Зіркова мама не залишилася осторонь публікацій доньки. У коменті під фото Полякова поцікавилася, чи хлопчина вакцинувався, а Маша відповідь зазначила, що Денису поки не минуло 18 років. Це не перша закоханість Полякової-молодшої. Раніше в неї був інший парубок. Андрія вона теж знайомила з батьками.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.