За яскраві шкарпетки Віталію Кіму пропонували шалені гроші: “Ніяк не очікував подібного ажіотажу”

В перші дні повномасштабної війни суцільна увага була прикута до регіонів, які от-от мали окупувати. І на цьому тлі мужнім героєм постав Віталій Кім. Голова військової адміністрації Миколаївської області своїм оптимізмом зарядив усіх, ставши символом незламності і віри в перемогу.

Віталій Кім не рвав на собі волосся, не кричав, що усе пропало, а викладав пости в мережу, запевняючи, що ворог у Миколаїв не зайде, і що скоро звільнять всю підпорядковану йому область. Надалі так і сталося, а тоді людям потрібна була хоч крапля позитиву, і обласний очільник її всім запропонував.

Віталій Кім продемонстрував шкарпетки яскравого забарвлення

На одній зі своїх світлин Віталій сидів у робочому кабінеті, закинувши ноги на стіл. Взуття на чоловікові не було. Натомість на перший план потрапили яскраві шкарпетки. Кім зізнався, що за цей індивідуальний аксесуар йому пропонували шалені гроші. Навіть суму оголосив: 5 тисяч доларів. На жаль, скористатися можливістю підзаробити голова ОВА не зміг, адже знамениті шкарпетки на той час вже зносив і викинув.

Інтернет-меми

Відео Кім записував по кілька разів на день, правдиво розповідаючи про останні новини в регіоні. Ситуація була критична. Орки вже зайшли на територію Миколаївщини і намагалися просунутися якомога далі вглиб, щоб захопити обласний центр і Південноукраїнську АЕС.

Макрона забрали від путіна, щоб відправити до Кіма

Люди зачудовано розглядали кабінет голови військової адміністрації, вихоплюючи на світлинах військову амуніцію, гвинтівку, кинджал, айкос. А фото в картатих шкарпетках взагалі наробило нечуваного шереху в мережі.

За звільнене місце в кремлівському залі всадовили Віталія Кіма

Користувачі тут же взялися робити фотожаби й меми. Найпопулярніші з них дві світлини, на яких героїв поміняли місцями. Зі знімку Емануеля Макрона перенесли в кабінет Кіма, а до путіна підсадили українця, який зухвало закинув ноги у своїх знаменитих шкарпетках на довгий кремлівський стіл.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.