Зірки перетворилися на янголів: Андрію Джеджулі, Тіні Кароль, Олі Поляковій та іншим крильця не тиснуть

За довгі роки роботи знаменитостям доводиться вбиратися в різні костюми. Але наряд янгола, напевно, найулюбленіший для багатьох зірок, адже з крилами за спиною можна почувати себе справжнім чарівником.

Андрій Джеджула

13 грудня, коли в народі відзначають Андрія, Джеджула вирішив теж приєднатися до привітань усім чоловікам із таким іменем, і виставив в Інсті світлину, де за спиною має пару гарних крил. Щоправда, зізнався, що він не справжній Янгол.

Та шоумен у такому вигляді припав до вподоби підписникам. Вони побажали чоловіку, аби його самого оберігав власний Янгол-хранитель. А справжні фанати впізнали, що саме в цих крильцях артист вів програму “Перший поцілунок”.

Тіна Кароль

Під час знімання у шоу “Голос країни” разом із Даном Баланом Тіна відчувала таке піднесення, що навіть вбралася у крила під час спільного виступу. Вони виконали дуетом композицію “Домой”.

На жаль, продюсер передачі Володимир Завадюк остудив пил фанів української співачки і молдовського мачо, сповістивши, що насправді між ними не було ніяких стосунків, а всі розмови про це були вдалим піар-ходом. Та шанувальники двох зірок відмовляються у це вірити, адже певні, що між Тіною і Даном існує справжня хімія.

Оля Полякова

Ще у мирні часи Оля Полякова отримала премію “Золота Жар-птиця 2018”. А яка ж може бути птиця без крил за спиною?! От Оля Полякова і вбралася на церемонію нагородження в золоті крила. В таких не гріх і статуетку отримати. Образ було доповнено відповідною золотою шапочкою і довгою спідницею в тон.

Оля Полякова стала не то Янголом, не то Жар-птицею

Фанам подібний святковий костюм прийшовся до вподоби, і вони закидали зірку улесливими коментами. “Неповторна, загадкова, неперевершена” – це невелика частина епітетів, які почула на свою адресу жінка.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.