Платинові білявки українського шоубізнесу: Аліна Гросу, Лідія Таран, Лілія Ребрик й інші відомі красуні (ФОТО)

Усім відомо, що освітлення волосся завжди погано впливає на їхнє здоров'я та зовнішній вигляд. Втім, українським красуням вдається і у блонд пофарбуватись, і зберегти красиву шевелюру. Зірки розповіли свої секрети

Блонд – популярний колір волосся, якому надає перевагу чимала частина жінок. Так, наприклад, в українському шоубізнесі також є багато білявок. Розповідаємо про те, як доглядають за своїми локонами відомі українські зірки, які або пофарбували свої локони, або від народження мали платиновий блонд.

Аліна Гросу

Раніше Аліна Гросу була брюнеткою, проте платиновий блонд їй пасує більше
Раніше Аліна Гросу була брюнеткою, проте платиновий блонд їй пасує більше

Відома українська співачка раніше часто експериментувала зі своїм волоссям, проте врешті-решт зупинилась на варіанті, який подобається чи не всім її шанувальникам – ідеальна білявка. У січні цьогоріч зірка розкрила секрет своєї шевелюри. Виявляється, знаменитість захотіла оздоровити локони – вона припинила їх фарбувати, позбулась нарощеного волосся та просто почала за ними добре доглядати.

Лідія Таран

Волосся української ведучої у багатьох викликає захоплення
Волосся української ведучої у багатьох викликає захоплення

Відома українська співачка одного разу зізналась, що єдине, що вона завжди любила у своїй зовнішності – це шикарне та густе волосся. За словами зірки, все життя вона не приділяла йому особливої уваги, адже від природи ведуча має ідеальні локони. Проте, позаминулої зими зірка зіштовхнулась з проблемою випадіння волосся, адже перехворіла на коронавірус. Тоді Таран почала пити вітаміни та використовувати спеціальний лікувальний шампунь.

Лілія Ребрик

Колір волосся Лілії Ребрик
Колір волосся Лілії Ребрик

Українська актриса та телеведуча освітлює своє волосся, проте навіть такі косметологічні процедури не стають на заваді ідеальній шевелюрі. В особистому блозі зірка зізналась, що вона ретельно доглядає за локонами з допомогою масел, масок та інших спеціальних засобів. Проте, основний секрет здоров’я її волосся полягає в тому, що фарбує вона лише коріння, а найуразливіші ділянки не чіпає.

Тіна Кароль

У Тіни Кароль неймовірне красиве волосся білявого кольору
У Тіни Кароль неймовірне красиве волосся білявого кольору

Секрет ідеального волосся, перш за все, полягає у правильному харчуванні та слідкуванні за своїм волоссям. Саме завдяки здоровому способу життя Тіна Кароль має таке красиве натуральне волосся. Зірка може похизуватись шикарними білявими локонами, які просто блищать здоров’ям.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.