Схудла Тіна Кароль без макіяжу показала, що їсть на сніданок: інші від такого набирають вагу (Фото)

Відома українська співачка Тіна Кароль хоч і стежить ретельно за своїм харчуванням, все ж дозволяє собі поїсти смаколики. Нещодавно артистка показала прихильникам свій ранковий прийом їжі.

Українська співачка Тіна Кароль ніколи не приховувала, що схильна до швидкого набору ваги. Аби тримати себе у формі, артистка годинами проводить у тренажерному залі і дуже ретельно слідкує за своїм харчуванням. Тіна повністю відмовилася від солодкого і не дозволяє собі шматочок торту навіть у власний день народження.

У 2022 році співачка сильно схудла, але не через спеціальну дієту, а через стрес та тривогу через війну в Україні.

Тіну Кароль запідозрили в пластиці
Схудла Тіна Кароль без макіяжу показала, що їсть на сніданок

Прихильники артистки відмітили, що Тіна аж занадто худа і їй би не завадило трішки набрати ваги. Схоже, співачка почула своїх шанувальників. Нещодавно у своєму Телеграм-каналі Тіна показала свій сніданок. Снідала артистка в автомобілі. Схоже, Кароль не завжди встигає поснідати вдома. Для ранкового прийому їжі артистка обрала пухкі та запашні сирники. Але на цьому Тіна на зупинилася. Трішки пізніше красуня показала у своїх руках українську паляницю, від якої вона вже втигла відгризти шматочок.

Схудла Тіна Кароль без макіяжу показала, що їсть на сніданок
Схудла Тіна Кароль без макіяжу показала, що їсть на сніданок

Варто додати, що на знімках, Кароль показала не лише свій сніданок, а і себе без макіяжу та зачіски. Артистка не соромиться бути справжньою в очах своїх шанувальників.

Нагадаємо – Тіна Кароль не лише одна з найвідоміших і найуспішніших українських співачок, а й одна з найкрасивіших жінок України. Таке звання артистка отримувала тричі по версії журналу “VIVA”. Незважаючи на неюний вік, Тіна Кароль виглядає дійсно приголомшливо. Крім того, вона знає, як обрати ідеальний образ, який приховає її недоліки та підкреслить переваги.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.