Новий рік не пройшов непомітно: Леся Нікітюк продемонструвала себе без макіяжу й у халаті на дорогому курорті

Відома українська телеведуча після новорічних свят вирішила потурбуватись про своє здоров'я та показала, який курорт для цього обрала. Нікітюк опублікувала реалістичне фото без прикрас

Леся Нікітюк здобула свою популярність завдяки запальному характеру та природній харизмі. З часом смілива уродженка Хмельницького ставала більш жіночною, проте одного у телеведучої не відійняти ніколи – прагнення завжди турбуватись про себе. Так, після новорічних свят знаменитість вирішила відвідати популярний український курорт, аби оздоровитись та освіжитись після новорічних свят. Зірка вирушила до Трускавця.

Українська телеведуча показала, куди вирушила на відпочинок
Українська телеведуча показала, куди вирушила на відпочинок

Леся Нікітюк на відпочинку

Популярний оздоровчий курорт на Заході України користується справжньою популярністю серед мешканців країни. Цілий рік до Трускавця з’їжджаються люди з однією метою – покращити рівень свого здоров’я, потурбуватись про себе, освіжитись. У Трускавці можна знайти пансіонати, житло та плани відпочинку різного бюджету, проте зірки надають перевагу “широкому розмаху”. Леся Нікітюк не стала відрізнятись від своїх колег і вирушила до дорогого готелю.

Так, на особистій сторінці Лесі Нікітюк в соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри з ліфта в готелі, в якому знаменитість вирішила зупинитись. Зірка показала себе без макіяжу та в махровому халаті. Телеведуча мала натуральний та задоволений вигляд, адже попереду її чекало приємне оздоровлення, як от, наприклад, широдхара – процедура, коли на чоло постійним потоком ллються спеціальні лікарські олії.

Леся Нікітюк показала кадри з ліфта в дорогому готелі
Леся Нікітюк показала кадри з ліфта в дорогому готелі

До слова, Леся Нікітюк зупинилась у п’ятизірковому готелі, в якому вартість номерів з повним пансіоном стартує від 5 тисяч гривень на добу з людини.

Крім того, українська телеведуча відповіла на запитання шанувальників про те, чи сподобалось їй у Трускавці. Зірка зізналась, як часто вона буває у курортному містечку на Заході України та чим там займається. За словами Нікітюк, вона намагається щороку навідуватись до оздоровлювального курорту. Декілька днів поспіль вона займається спортом та відвідує оздоровчі процедури.

Леся Нікітюк зізналась, що намагається відвідувати Трускавець кожної зими
Леся Нікітюк зізналась, що намагається відвідувати Трускавець кожної зими

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.