“Шикарні сукні” Марченко, які хвалив Кондратюк, насправді були смішними та рогатими: ТОП-5 недолугих нарядів

Раніше популярна та обожнювана українцями телеведуча Оксана Марченко користувалась популярністю, зокрема завдяки шикарним сукням. Проте, не завжди зірка з'являлась на публіці у красивих нарядах

Оксана Марченко свого часу з допомогою ненав’язливого впливу свого скандального чоловіка Віктора Медведчука стала чи не найвідомішою телеведучою України. Публіка запам’ятала й усмішку зірки, і її поведінку. Втім, найбільшу увагу всі звертали на дизайнерські сукні Оксани Марченко. В інтерв’ю колись шанована телеведуча завжди відкидала скромність і впевнено заявляла: всі її сукні були пошиті на замовлення іменитими дизайнерами, а їхня вартість сягала тисяч доларів.

Нарядами Оксани Марченко захоплювались всі – навіть Ігор Кондратюк, який пізніше почав невтішно висловлюватись на адресу телеведучої. Ба більш, одного разу в мережі спливла інформація, що саме дружина українського продюсера вмовляла його частіше робити компліменти сукням Оксани Марченко. Проте, іноді бездоганний дизайнерський погляд давав тріщину. Тоді телеведуча з’являлась на публіці у таких нарядах, які було важко назвати красивими.

Попри всі вихваляння та компліменти від колег і шанувальників, мережею “гуляють” кадри Оксани Марченко в сукнях, які б досвідчені дизайнери порадили їй ніколи не одягати. Підбірка відверто дивних і навіть недолугих нарядів Марченко.

Невдалі сукні Оксани Марченко

Коротка та кольорова сукня Оксани Марченко
Коротка та кольорова сукня Оксани Марченко

Схоже, що скандальній телеведучій хотілось додати до свого образу яскравого літнього настрою, проте обрана сукня погано впоралась із тим, аби приховати недоліки її фігури. Так, коротке вбрання створило враження, ніби в Марченко абсолютно відсутня талія.

Дивний крій і вирізи зіпсували силует зірки
Дивний крій і вирізи зіпсували силует зірки

Дизайн цієї сукні безперечно цікавий та незвичайний, проте у такому наряді Оксана Марченко радше нагадує вирізану з паперу новорічну сніжинку.

Крій сукні створює враження, ніби у Марченко немає талії
Крій сукні створює враження, ніби у Марченко немає талії

Прямий крій вбрання та відсутність будь-яких додаткових аксесуарів сильно звернули увагу на тип фігури Оксани Марченко. Зірка має “прямокутну” фігуру, тому такі наряди створені не для неї.

Ця сукня візуально повнить Оксану Марченко
Ця сукня візуально повнить Оксану Марченко

Варто зазначити, що сукні повинні не лише дорого коштувати, а й вдало підкреслювати переваги фігури й приховувати її недоліки. Важко сказати, що ця сукня впоралась із цим завданням.

Силует Оксани Марченко виглядає дивно у цій сукні
Силует Оксани Марченко виглядає дивно у цій сукні

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.