Невістка Оксани Марченко Катя показала рідкісні знімки її з Медведчуком однорічного онука: копія тата (ФОТО)

Скандально відома телеведуча Оксана Марченко та її чоловік Віктор Медведчук торік стали дідусем і бабусею. Невістка колись шанованої українцями зірки показала, як змінився їхній онук

Горезвісна парочка зрадників України має невелику, але, схоже, щасливу родину. Оксана Марченко та Віктор Медведчук виховують спільну доньку Дарину, яка стала похресницею путіна, а від першого шлюбу в телеведучої є старший син. Богдан Марченко живе у шлюбі зі своєю коханою Катериною, яка минулого року народила йому сина.

Так, Катерина Марченко не часто ділиться деталями свого особистого життя, тим паче останнім часом. З невідомих причин і дуже різко невістка скандально відомої телеведучої припинила ділитись новими дописами на основній сторінці в Інстаграмі та створила новий обліковий запис. До нього Катерина Марченко обмежила доступ і заявила: приймати запити на стеження вона буде лише від знайомих і товаришів.

Невістка Оксани Марченко з невідомих причин обмежила доступ до своєї сторінки
Невістка Оксани Марченко з невідомих причин обмежила доступ до своєї сторінки

Нещодавно дівчина вирішила нагадати про те, що не збирається відкривати доступ до особистої сторінки невідомим їй людям, тому попросила не просто надсилати запити на стеження, а й писати в особисті повідомлення, де вони з нею познайомились. До цієї інформативної Історії в Інстаграм Катерина Марченко додала своє з сином фото.

Так, невістка Оксани Марченко показала, як за рік підріс її з чоловіком син. Онук Оксани Марченко та Віктора Медведчука став схожим на свого тата. Загальні риси зовнішності й дійсно нагадують обличчя Богдана Марченка, втім щічки малюк стовідсотково успадкував від своєї мами.

Як виглядає онук Віктора Медведчука та Оксани Марченко
Як виглядає онук Віктора Медведчука та Оксани Марченко

Нагадаємо, що малюк народився 27 березня 2021 року. Тоді про це на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила невістка Оксани Марченко. До слова, й телеведуча також показала кадри новонародженого та висловила свої емоції стосовно народження онука. Оксана Марченко повідомила, що малюк народився пізно ввечері, а його батьки вирішили назвати свого первістка на честь горезвісного дідуся – Віктора Медведчука. Так, цієї весни малюку Богдана та Катерини Марченко виповнився всього рік.

Перші кадри новонародженого сина Катерини Марченко, невістки скандально відомої телеведучої
Перші кадри новонародженого сина Катерини Марченко, невістки скандально відомої телеведучої

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.