Після скарг на безгрошів’я: Мішина віддала одному з найголовніших чоловіків у житті коштовність від Prada

Відома українська актриса не так давно скаржилась на високі ціни в Європі, а сьогодні показала важливого для себе чоловіка в коштовності від іменитого закордонного бренду

Ксенія Мішина окрім своєї професійної діяльності активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Українська актриса щодня ділиться зі своїми шанувальниками цікавими подіями з життя, а також розповідає про європейський побут тимчасово переміщених осіб – наразі разом зі своїм сином Платоном вона перебуває за кордоном.

Нещодавно до актриси з її первістком також доєднався молодший брат. На особистій сторінці Ксенії Мішиної з’явились Історії з кадрами з їхньої спільної подорожі. Так, українська актриса показала, як її брат з усмішкою на обличчі керує автомобілем. Того дня на вулиці було настільки яскраве сонце, що, аби добре бачити дорогу, Михайлу Мішину довелось позичити у своєї сестри сонцезахисні окуляри від Prada.

Втім, Ксенія Мішина повідомила своїм шанувальникам, що насправді її брат не просто позичив аксесуар, а “віджав” його. Схоже, що в родині Мішиних з почуттям гумору все добре.

Історія з особистої сторінки відомої української актриси Ксенії Мішиної
Історія з особистої сторінки відомої української актриси Ксенії Мішиної

Поки брат Ксенії Мішиної їхав за кермом автомобіля, сама актриса насолоджувалась хорошою погодою та сонячним сяйвом на дворі. Зірка вирішила поділитись променями тепла зі своїми шанувальниками та опублікувала кадри, на яких, примружившись, усміхається навколишній атмосфері.

Схоже, що знаменитість почувалась дійсно щасливою, адже їй вдалось зібрати поруч двох найголовніших чоловіків у своєму житті – брата та сина. Пізніше актриса поділилась дописом, у якому повідомила, що разом їй вдалось провести гарний вікенд.

Ксенія Мішина насолоджується часом, проведеним разом із рідними
Ксенія Мішина насолоджується часом, проведеним разом із рідними

Попри хорошу погоду на вулиці, а також приїзд у гості молодшого брата, Ксенія Мішина все-таки стикнулась за кордоном з деякими труднощами. Так, раніше зірка розповідала про те, що її здивував рівень цін у Хорватії, куди вона вирушила разом зі своїм сином Платоном. Знаменитість зазначила, що вона не розуміє, як тут виживають люди. Ксенія Мішина назвала ціни “космічними”, а також здивувалась, чому цінники такі високі.

Таке враження, що вона [Хорватія – ред.] – найкраща країна в Європі, перша країна в Європі

– прокоментувала актриса.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.