Як виглядає розкішний маєток Руслани Писанки, який вона залишила у спадок чоловіку: справжні хороми

Відома українська акторка Руслана Писанка пішла з життя влітку 2022 року. Це стало справжнім шоком для всіх українців, адже ніхто навіть не здогадувався, що вона хворіє. Що залишила Писанка після смерті, читайте далі в матеріалі.

Руслана Писанка назавжди залишиться в серцях українців. Публіка пам’ятає акторку, як харизматичну, талановиту і красиву жінку. На жаль, Писанка пішла з життя занадто рано. У липні 2022 року її серце зупинилося через важку онкологічну хворобу.

В останні хвилини життя поряд з Писанкою був її коханий чоловік Ігор Ісаков. Чоловік став вдівцем і досі не може пережити смерть коханої жінки.

Як виглядає чоловік Руслани Писанки, який став вдівцем
Як виглядає чоловік Руслани Писанки, який став вдівцем

Де і як жила Руслана Писанка зі своїм чоловіком до хвороби

Руслана Писанка ніколи не хизувалася статками, дорогими автівками чи брендовими речами. Лише минулого року стало відомо, що акторка мала розкішний заміський будинок, де проживала розом з чоловіком Ігорем Ісаковим. Зараз цей будинок перейшов у спадок її чоловіку, адже за життя Писанка не мала дітей, а всі її близькі родичі вже вмерли.

Як виглядає розкішний маєток Руслани Писанки, який вона залишила у спадок чоловіку
Як виглядає розкішний маєток Руслани Писанки, який вона залишила у спадок чоловіку

Будинок Писанки дійсно розкішний. Двоповерховий дім маж панорамні вікна, а в середині зроблений сучасний ремонт. В основі інтер’єру – дерево, мармур і натуральне каміння. Також на території будинку є невеличка земельна ділянка, де Писанка раніше вирощувала зелень.

Як виглядає розкішний маєток Руслани Писанки, який вона залишила у спадок чоловіку
Як виглядає розкішний маєток Руслани Писанки, який вона залишила у спадок чоловіку

Проте, ні розкішний маєток, ні гроші не зможуть замінити Ігорю Ісакову кохану жінку. Чоловік інколи виходить на зв’язок з прихильниками Руслани Писанки і зізнається, що дуже сумує за дружиною. Після смерті Русі чоловік помітно постарів і змарнів.

До слова, Ігор Ісаков вирішив зробити благу справу і таким чином вшанувати пам’ять своєї дружини. Чоловік влаштував благодійний збір і зібрав кошти на лікування онкохворої дитини.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.