Іво Бобул чотири рази ставав на весільний рушник: ким були щасливиці, що заполонили серце народного артиста

Шанувальникам Іво Бобула відомо хіба що про одну дружину відомого артиста. З Лілією Сандулесою вони разом співали дуетом, і він свого часу користувався шаленою популярністю. Але насправді в метра естради аж чотири позначки в паспорті про шлюб.

Нинішня, четверта дружина Іво Бобула молодша за свого коханого на 12 років. Наталія працює психологом. А їхнього спільного сина Данила хрестив другий президент України Леонід Кучма. Окрім Данила, у народного артиста є ще син Руслан, що нині мешкає в Штатах, працюючи далекобійником. А донька Люда мешкає в Чернівцях. Старші діти подарували батьку трьох онуків.

Іво Бобул з четвертою дружиною і меншим сином

З третьою, колегою по сцені, Бобул прожив 10 років. Розлучення зірок було доволі скандальним. Складається враження, що й досі вони ображені один на одного. Лілія називає колишнього кар’єристом і звинувачує в розриві. Чоловік, своєю чергою, певен, що покращив Сандулесі репертуар, робив із нею гарні дуети. Окрім того, залишив після розлучення будинок співачці. Сам же зайняв 100 доларів, щоб винайняти житло.

Насправді артист не мріяв бути співаком. Навпаки волів бути артистом, та уважно придивившись до себе в дзеркалі, втямив, що з таким обличчям його в кіно не візьмуть, тож довелося шукати альтернативу. Отак і почав співати. Два роки робив це в американському ресторані разом із Сандулесу. Потім повернувся на батьківщину.

Іво Бобул з третьою дружиною Лілією Сандулесою

У дитинстві Іво розмовляв румунською, а українську опанував, уже навчаючись в інтернаті. В родині виховувалося восьмеро дітей – чотири п’ять братів і три сестри. Коли батька не стало, мама змушена була здати синів до навчального закладу, залишивши вдома тільки доньок.

Аналізуючи свій життєвий шлях, Іво Бобул дійшов висновку, що з трьома першими дружинами життя не склалося, бо всі вони його використовували і щось вимагали від нього, а четверта просто кохає. Таких помилок співак припустився, оскільки був занадто молодим і недосвідченим.

Тож радить чоловікам не одружуватися до 40 років, а набратися досвіду і втямити, чого насправді бажаєте отримати від життя. До того ж на цьому етапі чоловік, зазвичай, вже досяг певних висот у професії, має гарний будинок, і йому є куди привести дружину і де ростити дітей.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.