Як змінила народних улюбленців Святослава Вакарчука, Юрія Горбунова, Стаса Боклана війна: посивіли і змарніли

Раптовий напад росіян був настільки несподіваним, що всі були неймовірно шоковані. А коли перший страх минув, і потрібно було щось робити заради спільної перемоги, з'ясувалося, що знамениті чоловіки посивіли буквально на очах.

Святослав Вакарчук

Музикант близько до серця сприйняв початок активних бойових дій в Україні. Тому став відвідувати найгарячіші точки – Харків, Охтирку, Запоріжжя тощо. Бував у госпіталях, привозив гуманітарну допомогу, підбадьорював військових добрими словами.

Святославу Вакарчуку додалося сивини в бороді

Лідер гурту “Океан Ельзи” з однаковою повагою ставиться до тих, хто слухає його пісні, і тих, хто не є прихильником. Вакарчук мріє написати книгу, в якій буде розповідатися про один суцільний день 24 лютого, яке врешті закінчиться нашою перемогою.

Юрій Горбунов

Додалося сивини за останній рік й у волоссі шоумена, який зазвичай веселив народ. Чоловік Катерини Осадчої взявся активно допомагати нужденним людям і волонтерам. А коли допитливі шанувальники знаменитості порівняли світлини Юрія до 24 лютого і після, то вжахнулися, наскільки постарішав їхній кумир через переживання.

Куди поділася привітна посмішка Юрія Горбунова?

Але тяжких думок назовні Горбунов не випускає. Продовжує разом із колегами-артистами давати концерти, підбадьорюючи наших воїнів у їхній праведній справі.

Стас Боклан

Коли актор грав “Папіка”, його штучно зістарили, додавши сивини в бороду. Але після нападу росіян Боклан і сам значно постарішав. Оскільки в 62 роки пізно йти воювати, Стас активно допомагає теробороні, а ще вселяє надію у підписнків свого каналу, що ми обов’язково переможемо.

Стас Боклан дуже змінився за минулий рік

Артисту доводиться стояти на блок-постах, боротися з мародерами і виконувати інші завдання. Боклан не може змиритися, що його колишні колеги по знімальному майданчику в росії тепер мовчать, немов у роти води понабирали, боячись втратити комфорт і прихильність влади.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.