Вакарчук, Скрипка, Аксельрод колись носили довге волосся: чи впізнаєте улюблених співаків з іншими зачісками

Зараз вони носять короткі чоловічі зачіски і подекуди заводять бороди. Але були часи. Коли хіпували й відрощували волосся, якому може позаздрити будь-яка модниця. Подивімося, як це виглядало.

Святослав Вакарчук

Свіжі світлини фронтмена гурту “Океан Ельзи” вражають. Перед нами не молодий татусь двох дітлахів, а неначе старий дід із сивиною у на голові і бороді. А були ж часи, коли Вакарчук мав довге чорне волосся, як годиться справжньому рок-музиканту.

Так виглядав Святослав Вакарчук з довгим волоссям

І байдуже, що опановував серйозну науку фізику, адже в перервах між заняттями у виші гастролював по всій Україні. Навіть у європейські країни навідувався вряди-годи. Вікові зміни Святослав сприймає як належне і не збирається накачувати обличчя ботоксом, а на маківці нарощувати волоссячко.

Олег Скрипка

Ще на початку нульових стрункий блондин носив довге волосся, яке можна побачити у численних кліпах. Згадати молодість Олег надумав ще й у 2017-му, коли зняв кліп, подібний до Nirvana. Дія композиції Smells Like Teen Spirit відбувається у школі, де музиканти виступають як наставники учнів.

Так виглядає Олег Скрипка з довгим волоссям

В Олега та ж сама ідея. От тільки співав гурт “ВВ” усім нам добре відому “Несе Галя воду” в стилі гранж, а замість американських школярів у кліпі знялися українські. Звісно, задля знімання Скрипка не відрощував шевелюру, як замолоду, а просто вбрався у перуку, та вийшло доволі прикольно.

Девід Аксельрод

Чоловік Олени Мозгової, якого ми ще пам’ятаємо під іменем Володимир Ткаченко, зазвичай вражав не лише потужним голосом, але й довгим кучерявим волоссям. Можливо, співак і не позбувся б такої гарної шевелюри. Та повернутися до короткої стрижки змусила корона.

Корона змінила Девіда Аксельрода до невпізнання

Після ковіду бідолаха Девід набув зовсім іншого вигляду. Став брутальним мачо. Декому з фанів подібне перевтілення прийшлося до душі. Інші попросили повернути колишнього Аксельрода. Можливо, надалі, пересиливши ускладнення від хвороби, чоловік знову стане патлатим.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.