56-річна Ольга Сумська показала, як виглядала 34 роки тому: тендітна квітка, в яку закохувалися всі актори

Ольга Сумська вже багато років носить статус однієї з найкрасивіших акторок України. Ольга була красунею і у 20 років і зараз, коли їй вже 56.

Ольга Сумська є однією з найпопулярніших і найбільш відомих акторок України. За своє життя вона зіграла більше 90 ролей в театрі і кіно. Зірка Ольга Сумської загорілася у 1996-2003 роках, коли вона зіграла роль Роксолани. Саме цей образ закріпився за українською красунею на багато років.

Ольга закохала в себе мільйони шанувальників не лише своїм акторським талантом, а і неймовірною вродою. На сцені та в кіно Сумська була і брюнеткою і рудою і з коротким волоссям, проте свій образ в реальному житті у неї був завжди незмінним. Довге світле волосся, струнка талія та вишуканий стиль – самою такою Ольгу Сумську знають телеглядачі.

Цікаво, що у свої 56 років акторка виглядає не менш привабливо, ніж у 20. Втім, Ольга часто ностальгує за тим часам, коли була ще юною і безтурботною.

Так, нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Ольга опублікувала фото 34-річної давнини. На світлинах 22-річна Сумська позує в українському традиційному одязі, на обличчі акторки мінімум макіяжу.

:56-річна Ольга Сумська показала, як виглядала 34 роки тому
:56-річна Ольга Сумська показала, як виглядала 34 роки тому

На знімках Ольга виглядає неймовірно вродливою і ще зовсім юною.

Варто відзначити, що в ті роки Ольга Сумська вже була одружена, але незважаючи на це, за нею вились десятки залицяльників. Тоді Сумська була в шлюбі з актором Євгеном Паперним, у 1990 році і у них народилася донька Антоніна.

Втім, цей шлюб не був довгим, адже Сумська закрутила роман з молодим актором Віталієм Борисюком. Таємний роман скоро став явним і Паперний зловив свою дружину на гарячому. Незважаючи ні на що, акторці вдалося побудувати міцний другий шлюб з тим самим Віталієм Борисюком. В цьому році вони відсвяткували 26-ту річницю весілля.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.