Лобода, Ріанна, Ельза Хоск і Наталі Портман одягли однакові сукні з трояндами: несмак за 65 тисяч гривень

Іноді зіркам настільки подобається одяг, що вони забувають про всі забобони та ледве не всі одночасно починають носити однакові сукні, костюми чи інші елементи гардеробу. Лобода показала, як виглядає у сукні за 50 тисяч, яку важко назвати стильною

Польський бренд Magda Butrym називають уособленням жіночності та витонченості. Характерною особливістю одягу дизайнерки є квітковий акцент, який часто присутній чи не на кожній сукні. Сьогодні ми порівняємо, як виглядають відомі голлівудські зірки у червоній сукні з трояндами, а також, чи пасує такий наряд українській співачці Лободі.

Вартість сукні в офіційному магазині
Вартість сукні в офіційному магазині

На офіційному сайті дизайнера Magda Butrym така сукня коштує 1765 доларів, що дорівнює майже 65 тисячам гривень.

Лобода в сукні за 65 тисяч

Фігуру відомої української співачки з легкістю можна назвати ідеальною. Зірка має доволі високий зріст та витончений стан, що у поєднанні з дизайнерською сукнею створює вишуканий вечірній образ.

Лобода в сукні польської дизайнерки
Лобода в сукні польської дизайнерки

Незвичайна сукня з вирізами на талії та з крупними трояндами не виглядає на знаменитості занадто дивно, хоча важко сказати, що саме цей наряд ідеально їй пасує.

Ріанна у такій самій сукні

Фігура американської співачки кардинально відрізняється від витонченого стану української артистки. Так, Ріанна завжди відрізнялась особливими формами, які завжди вдало підкреслювала дизайнерським стильним одягом.

Ріанна в сукні від польської дизайнерки
Ріанна в сукні від польської дизайнерки

У цьому випадку думки шанувальників можуть розділитись – комусть здається, що весь задум дизайнера, а також шарм сукні неможливо передати на такому типі фігури. Проте, навіть у такому одязі Ріанну вважають вишуканою.

Ельза Хоск у точно такій сукні

Шведська модель, яка особливо популярна завдяки співпраці з Victoria’s Secret, також вирішила приміряти стильний наряд від польської дизайнерки. Ідеальна талія та витончені риси у поєднанні з незвичайною сукнею додали Ельзі Хоск ще більше харизми.

Ельза Хоск у червоній сукні від польської дизайнерки
Ельза Хоск у червоній сукні від польської дизайнерки

Розрізи на сукні відкривають вид на підтягнутий прес моделі. Хоча деяким фанам здається, що така сукня зовсім не пасує знаменитості, більшість таки вважає, що Хоск виглядає в наряді неперевершено.

Схожий наряд Наталі Портман

Відома актриса для виходу у світ також вирішила обрати вбрання від Magda Butrym, проте зірка одягла не сукню з розрізами та трояндами, а костюм яскравого червоного кольору з блузкою, на якій була величезна акцентна квітка.

Наталі Портман у вбранні від Magda Butrym
Наталі Портман у вбранні від Magda Butrym

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.