Шовковий корсет і бюст-балконет: Тіна Кароль закрила очі та показала тендітну фігуру у вузькій сукні

Відома українська співачка показала свій неймовірний образ і затьмарила витонченістю та тендітністю. Тіна Кароль вдало підкреслила переваги фігури у сукні трендового кольору

У багатьох шанувальників Тіна Кароль асоціюється з беззаперечною жіночністю та витонченістю. Модні та вишукані образи знаменитості завжди припадали фанатам до серця, а почуття стилю зірки змінювалось з роками. Врешті-решт Тіна Кароль зуміла знайти той стиль, який пасує їй найбільше, адже підкреслює її характер та особистість – сильна, але при цьому вишукана співачка постійно вражає.

Тіна Кароль у трендовій карамельній сукні

На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм нещодавно з’явились кадри, на яких вона позує у шовковій сукні найтрендовішого кольору 2023 року. Так, карамельне вбрання ідеально підкреслило переваги зіркової фігури, а симпатичний корсет зробив акцент на тендітних плечах Тіни Кароль.

Відома українська співачка у трендовій сукні
Відома українська співачка у трендовій сукні

Поєднання фактури з кольором зробило вбрання Тіни Кароль стриманим і простим, але й одночасно неперевершеним. Артистка завжди вміла поєднувати у своїх образах непоєднуване. Варто також зазначити, що така тканина є чи не найулюбленішою у Тіни Кароль, адже зірку можна часто побачити у вбранні, яке зроблене з такого матеріалу.

Неможливо не звернути увагу і на той факт, як вдало карамельний колір сукні поєднується з ніжним відтінком шкіри Тіни Кароль. Крім того, відтінок зіркового наряду ідеально підкреслює блискуче біляве волосся української співачки.

Інша сукня Тіни Кароль

Раніше в особистому блозі відомої української співачки також з’явилась фотографія в іншому вбранні. На відміну від ніжної та тендітної карамельної сукні, чорний наряд із довгими рукавами створив цікаву загадковість та терпкість. Тіна Кароль підкреслила образ вдалим макіяжем – чорні стрілки на очах вписувались у загальний образ.

Тіна Кароль в чорній сукні з довгими рукавами
Тіна Кароль в чорній сукні з довгими рукавами

Іноді здається, що у світі не існує наряду, який би не пасував знаменитості, тому важко сказати напевно, який з нарядів, нещодавно опублікованих Тіною Кароль, їй пасує більше. Кожна з суконь по-різному цікаво та незвичайно підкреслює особистість відомої української співачки.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.