Зірка “Величного століття” Мер’єм Узерлі показала доньок: як виглядають справжні діти Хюррем Султан

38-річна турецько-німецька акторка Мер'єм Узерлі зачарувала публіку світлинами з доньками. Шанувальники сперечаються, на кого більше схожі діти зірки "Величного століття".

Мер’єм Узерлі – відома турецько-німецька акторка, яка стала популярною на весь світ після ролі Хюррем Султан в серіалі “Величне століття”. І хоча серіал вже давно вийшов на телеекрани, телеглядачі все ще активно спостерігають за життям рудоволосої красуні.

Мер’єм Узерлі із тих знаменитостей, які не люблять виставляти своє особисте життя на публіку. Втім нещодавно акторка в своєму Інстаграм-блозі вперше за довгий час показала своїх доньок на фото.

Знімки були зроблені на дні народження молодшої доньки акторки. Дівчинці виповнилось 2 роки, її звати Лілі Кої. На знімку також позувала і старша донька Лара, якій зараз 8 років. У кадр також потрапили батьки Узерлі – Хуссейн і Урсула.

 Зірка Величного століття Мер'єм Узерлі показала доньок
Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі показала доньок

Прихильники Мер’єм Узерлі відразу взялись коментувати фото.

Ось, що написали користувачі Мережі:

  • “З днем ​​народження, маленька принцеса. Яка ти щаслива, адже тебе оточують люблячі мама, сестричка, бабуся, дідусь, тітка. Вони подарують тобі чудове дитинство, а ти їм дивовижні моменти”;
  • “Дуже гарні фото, а мама просто красуня”;
  • “З днем народження, Лілі. Рости щасливою”;
  • “Вітаємо маленьку принцесу”;
  • “Лілі копія мами”.

Нагадаємо, офіційно Мер’єм Узерлі не одружена, а батька своєї молодшої доньки вона приховує. Відомо лише те, що чоловік американець. Ще 2 роки назад акторка говорила, що збирається за цього чоловіка заміж, втім цього так і не трапилось. Наразі невідомо, чи підтримує Мер’єм стосунки з батьком своєї доньки.

З батьком своєї старшої доньки Мер’єм Узерлі теж не була одружена і розійшлася, будучи на 5-му місяці вагітності.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.