38-річна Аніта Луценко кардинально змінила імідж: зробила нову стрижку і змінила колір волосся

Відома українська фітнес-тренер і ведуча шоу "Зважені та щасливі" Аніта Луценко любить експериментувати із зачіскою. На цей раз вона знову зробила нову стрижку і пофарбувалася.

Аніта Луценко вже декілька місяців проживає у Великобританії. Українська зірка виїхала туди з дочкою через війну в Україні, але вона відмітила, що не хоче залишатися у Британії і обов’язково повернеться додому відбудовувати країну після того, що накоїли росіяни. Нещодавно Луценко відзначила річницю відсутності вдома. Минулої зими вона вирушила на відпочинок в теплі краї з дитиною і мала повертатися якраз до 24 лютого 2022 року, але було надто багато застережень, тому вона змінила квитки і їй пощастило не тікати з дому під сирени і на дорогах з величезними пробками.

Аніта Луценко зі Зважені та щасливі зізналася, що цілий рік не була вдома
Аніта Луценко кардинально змінила імідж

В своєму Інстаграм-блозі Аніта ділиться з підписниками спортивними і харчовими порадами, а також показує чим вона займається на новому місці. Знаменитість відома шанувальникам своєю рішучістю в експериментах із зовнішністю, вона з легкістю погоджується на щось нове. Одного разу фітнес-тренер навіть поголилася налисо, пізніше стала платиновою блондинкою, а зараз знову оновила зачіску і змінила колір волосся.

Я дуже рідко буваю в Лондоні. Сьогодні я їду на фарбування волосся. Головне знайти українських майстрів

, – поділилася Аніта.

Аніта Луценко кардинально змінила імідж
Аніта Луценко кардинально змінила імідж

У зірки було відросле нижче плечей каре і тьмяний колір волосся. Після роботи майстра вона постала з оновленими кінчиками і гарним натуральним світло-русим відтінком. Їй дуже пасує свіжий образ.

Аніта Луценко кардинально змінила імідж
Аніта Луценко кардинально змінила імідж

Відмітимо, Аніта Луценко одна з тих знаменитостей, хто допомагає ЗСУ наближати перемогу. Фітнес-тренер спрямовує на потреби українських захисників кошти від продажу власних спортивних комплексів і дієтичних порад.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.