Зухвале міні зі шлейфом і елегантне в підлогу: всі весільні плаття дружини Арсена Мірзояна Тоні Матвієнко

Зіркове подружжя Антоніна Матвієнко і Арсен Мірзоян одружилися 15 червня 2017 року. Втім, тоді співачка одягла весільну сукню не в перший раз.

Історія кохання Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна покрита таємницями та плітками. Все почалося з вокального проєкту “Голос країни”, де у 2011 році Тоня і Арсен брали участь. На той момент чоловік був одружений і виховував двох дітей.

Після закінчення “Голосу” Мірзоян і Матвієнко багато гастролювали разом, як учасники проєкту. Тоді між ними і зав’язався роман. У статусі коханки Тоня Матвієнко проходила близько двох років. Лише у 2013 році Арсен наважився розлучитися зі своєю першою дружиною. За словами співака, він залишив колишній дружині все спільно нажите майно і щомісяця сплачує кругленьку суму аліментів на дітей.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її дочка від Арсена Мірзояна
Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян

Одружилися Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко влітку 2017 року. Вони організували гучне весілля на березі Дніпра, а наречена одягла неймовірну білу сукню.

Весільну сукню Матвієнко публіка ще довго обговорювала, адже вона дійсно була розкішною.

Так, Тоня обрала мереживну сукню білого кольору з глибоким декольте. Це була сукня трансформер: сама сукня облягаюча, але до неї кріпиться пишна спідниця, яку можна зняти в будь-який момент.

Як виглядала весільна сукня Тоні Матвієнко
Як виглядала весільна сукня Тоні Матвієнко

Довершила образ нареченої Матвієнко довгою фатою до підлоги. В цілому образ вийшов дуже ніжним і романтичним.

Втім, це не перша весільна сукня, яку одягала Тоня Матвієнко.

Нещодавно в Мережі з’явився рідкисний знімок співачки з проєкту “Голос країни”, де вона колись брала участь.

На знімку зафіксований один із виступів Тоні, де вона вийшла на сцену у весільній сукні. Для виступу артистка обрала дещо кумеду сукню, яка спереді коротка, а ззаді довга.

Як виглядала весільна сукня Тоні Матвієнко на проєкті Голос країни
Як виглядала весільна сукня Тоні Матвієнко на проєкті Голос країни

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.