В ботфортах до вух і сріблястому міні: дружина Олега Винника Таюне вразила новим стилем (Фото)

Хоча найвідоміший український співак не зізнається, що його серце давно підкорила красуня Таюне, шанувальники впевнені, що артисти перебувають у щасливому шлюбі та не припиняють захоплюватись чарівністю Таїсії Сватко

Таїсія Сватко або ж, як шанувальники звикли її називати, Таюне відома не лише своїми теплими стосунками з Олегом Винником. Так, молода зірка української естради повільно, але впевнено завойовує прихильність і популярність серед шанувальників. Найбільше фанати Таюне цінують її ніжний та потужний вокал, а також захоплюються зовнішністю зірки.

Таємна дружина Олега Винника завжди ретельно обдумує свої наряди, в якому виходить на сцену. Саме тому кожна поява молодої української зірки викликає безліч емоцій, головна серед яких – захоплення. В один з турів Таїсія Сватко обрала одночасно екстравагантний і ніжний образ “жінки-кішки”, який при цьому підкреслював добру витончену натуру співачки.

Таїсія Сватко в сріблястому міні та ботфортах

В особистому блозі Таюне в соціальній мережі Інстаграм з’явились фотографії, на яких вона позує в симпатичний стильній спідниці темно-сірого кольору. Одяг виблискував під світлом софітів, а чорна кофтинка з довгими рукавами ненав’язливо доповнювала загальний образ Таїсії Сватко.

Таємна дружина Олега Винника на концерті в турі
Таємна дружина Олега Винника на концерті в турі

Крім незвичайної спідниці довжини міні, артистці вдалось так само вдало підібрати взуття під свій концертний образ. Чорні ботфорти підкреслили стрункий стан знаменитості та візуально зробили Таюне вищою. Загалом наряд Таїсії Сватко для виступу поєднував у собі неабияку неординарність та грацію. Ніжна співачка, здається, в будь-якому наряді виглядяє симпатично.

Таїсія Сватко на концерті в блискучому та стильному наряді
Таїсія Сватко на концерті в блискучому та стильному наряді

Втім, найідеальнішим доповненням образу молодої української співачки стала її щира усмішка та захопленість власною професією. На сцені Таюне завжди щаслива та виглядає так, ніби зараз з її спини виростуть крила і вона зможе злетіти до самого неба.

Нагадаємо, що раніше ми детально писали про стосунки Олега Винника і Таїсії Сватко. Що відомо про їхнє весілля, чи є в артистів діти та чому відомий український співак, який підкорив мільйони жіночих сердець по всій країні, так довго ховав свою кохану за кордоном?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.