Нова мода військового часу: Камалія, Дантес, Притула, Хіменес-Браво, Дзідзьо та інші зірки одягли бронежилети

У військові часи змінюється навіть мода. Українські зірки Камалія, Володимир Дантес, Дзідзьо та інші показали це на своєму прикладі і позували в бронежилетах.

Скоро буде рік, як в Україні триває повномасштабна війна. Багато знаменитостей в цей час відклали гастролі і звичне творче життя, щоб займатися благодійними справами, волонтерством, піднімати дух українців і також наближати перемогу.

Камалія

Камалія
Камалія

Найбагатша українська співачка Камалія випустила кліп на пісню “Кордони”, в якому знялася в спецодязі з бронежилетом. Тендітна зірка ефектно виглядає в такому образі.

Сергій Притула

Сергій Притула
Сергій Притула

Телеведучий і головний волонтер країни Сергій Притула зараз багато їздить по Україні, бачиться з захисниками і звісно носить бронежилет.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво ще на початку повномасштабної війни пішов на курси військової підготовки, щоб в разі чого мати змогу стати на захист країни. Також він з командою їздив по Донеччині і годував захисників власними стравами.

Дзідзьо і Пономарьов

Олександр Пономарьов і Дзідзьо
Олександр Пономарьов і Дзідзьо

Співаки Дзідзьо і Олександр Пономарьов спільно з іншими артистами записали пісню “Україна переможе” і знялися в кліпі в бронежилетах.

Дантес і Дурнєв

Олексій Дурнєв і Володимир Дантес
Олексій Дурнєв і Володимир Дантес

Володимир Дантес разом з Олексієм Дурнєвим відправилися в Куп’янськ в рамках шоу “Мамо, я ганяю тачки”. Вони забрали авто для ЗСУ і повезли її в деокуповане місто.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Холостячка Злата Огнєвіч дочка військового. Вона активно підтримує бійців і одного разу під час зустрічі з ними приміряла на собі поліцейську кепку, “броник” і автомат.

Ірина Федишин

Ірина Федишин
Ірина Федиши

Співачка Ірина Федишин займається волонтерством і її з самого почату дуже хвилювало питання бронежилетів, тому що вони мають рятувати життя. Зірка звісно і сама міряла військову форму.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.