В чоловічому костюмі і топі без бюсту: онучка Софії Ротару показала, як вийти заміж за мільйонера з Forbes

Єдина онучка української співачки Софії Ротару Соня – відома модель. Дівчина має неймовірну вроду, харизму і талант. Нещодавно дівчина вразила користувачів Мережі кадрами з нової зйомки.

21-річна Соня Євдокименко – онучка української співачки Софії Ротару. Наразі дівчина проживає  в Нью-Йорку, де здобуває освіту дизайнера. Крім того Соня багато років займається моделінгом. Її фото прикрашають всесвітньо відомі глянці. Такий рід заняття Соні очевидний, адже дівчина має неймовірну вроду і модельні параметри.

Також дівчина активно веде свій блог в Інстаграм, де ділиться з прихильниками творчим та особистим життям.

Так, нещодавно онучка Ротару показала невеликий ролик, зроблений під час чергової фотосесії. У відео Соня позує у діловому костюмі чорного кольору та у білому топі без білизни. Волосся дівчини зібране у хвіст, а на обличчі – легкий макіяж.

Дивлячись на відео, видно, що Євдокименко позує майстерно і вона дійсно професіонал у своїй справі.

Користувачі Мережі засипали онучку Софії Ротару компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Яка ж ти красива. Просто неймовірно”;
  • “Гарнезна, фантастично”;
  • “Красива, елегантна і стильна”;
  • “Красуня”.

Нагадаємо, Соня Євдокименко вже декілька років зустрічається з мільйонером із списка Forbes. Чоловіка звати Денис Жданов, він родом з України, але працює і живе в США. Обранець Соні старший за неї на 13 років і працює в сфері IT.

Соня Євдокименко і Денис Жаданов
Соня Євдокименко і Денис Жаданов

У минулому році в Мережі ширились чутки про те, що онучка Софії Ротару збирається заміж за Дениса Жданова. Це навіть прокоментувала сама Софія Ротару в інтерв’ю Каті Осадчій. Артиска розповіла, що онучка познайомила зі своїм бойфрендом всю свою сім’ю, в тому числі і Ротару, але поки що про весілля мова не йде. Софія Ротару зізнається, що не хоче, аби її онучка так рано виходила заміж, втім, якщо Соня так вирішить, то ніхто із сім’ї не буде виступати проти.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.