Холостяк-12 Алекс Топольський показав, як виглядає його найулюбленіша жінка зараз: не Катя Лозовицька

Головний герой Холостяка-12 зізнався, що переможниця реаліті Катерина Лозовицька насправдіє займає далеко не перше місце в його серці. Кого Алекс Топольський любить більше?

Український підприємець Алекс Топольський став новим головним героєм дванадцятого сезону популярного реаліті про кохання. Чоловік вже довгий час живе та будує свій бізнес за кордоном. Так, Алексу вдалось стати успішним у кар’єрі, проте знайти кохану дівчину не пощастило. Саме тому чоловік вирішив взяти участь у Холостяку-12.

Алекс Топольський з Холостяка-12 розповів про маму
Алекс Топольський з Холостяка-12 розповів про маму

Нещодавно відбулась прем’єра фінального випуску популярного шоу, а мільйони глядачів нарешті дізнались ім’я тієї, що підкорила Алекса Топольського та завоювала його серце. Переможницею Холостяка-12 виявилась Катерина Лозовицька. Нагадаємо, раніше ми вже писали коротку біографію дівчини.

Проте, в житті Алекса Топольського є набагато важливіша жінка. Нещодавно знаменитість розповів про реакцію мами на його вибір в останньому випуску шоу. У мережі також побачили, як виглядає його мама Наталія Володимирівна, з якою чоловік познайомив фіналісток шоу Сашу Мудру та Катю Лозовицьку в останньому епізоді Холостяка-12.

Алекс Топольський і Катя Лозовицька стали парою після завершення шоу
Алекс Топольський і Катя Лозовицька стали парою після завершення шоу

Мама Алекса Топольського

В останньому випуску разом з Алексом Топольським в шоу знімалась і його мама. Так, Наталія Володимирівна стала доброю порадницею для свого сина. Зіркова мама познайомилась з дівчатами, які найбільше зацікавили її сина, а в проєкті заявила: попри те, що їй сподобалась і Саша, і Катя, вона вважає, що саме з Лозовицькою Топольському вдасться побудувати міцні стосунки та створити сім’ю.

Мама Алекса Топольського Наталія Володимирівна
Мама Алекса Топольського Наталія Володимирівна

Нещодавно в особистому блозі Алекса Топольського запитали, як його мама поставилась до вибору свого сина у фінальному випуску Холостяка-12. Чоловік відповів, що їй імпонували двоє учасниць, проте загалом і Алекс, і його мама усвідомлювали, що він зможе зберегти довгострокові стосунки саме з Катериною Лозовицькою.

До слова, за поведінкою Алекса Топольського було видно, що мама для нього є найважливішою. Чоловік завжди поводився з нею з повагою, а раніше висловлювався про любов до матері. За словами Топольського, мама для нього є мудрим порадником і найближчою людиною.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.