Без макіяжу, у сірій хлопчачій шапці та в пуховику дивного кольору: як виглядає Єфросиніна в реальному житті

Природною красою та неймовірним стилем Маші Єфросиніної захоплюються мільйони, проте в реальному житті зірка виглядає так само повсякденно, як і всі інші українці. Що одягає ведуча поза прицілами камер?

Відома українська телеведуча завжди виглядає ідеально. Здавалося б, у Маші Єфросиніної не буває невдалих днів, а кожна її поява змушує шанувальників спостерігати за нею з сумішшю захоплення та подиву. Проте, в реальному житті знаменитість виглядає, так само як і кожна пересічна українка – ведуча не одягає вишуканих нарядів, а носить прості, стильні та практичні речі.

В особистому блозі Маші Єфросиніної в соціальній мережі Інстаграм час від часу з’являються її фотографії без макіяжу. Так, ведуча не приховує свого справжнього обличчя, оскільки навіть без допомоги візажистів вона має добрий вигляд.

Маша Єфросиніна без макіяжу

Цього разу на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явились її кадри без макіяжу та в повсякденному одязі. Маша Єфросиніна позувала у ліфті, доки вирушала кудись у справах, а на її обличчі тим часом застигла втомлена усмішка.

Маша Єфросиніна без макіяжу та в звичайному одязі
Маша Єфросиніна без макіяжу та в звичайному одязі

Опубліковане відео зірка підписала доволі загадково, зазначивши, що сьогодні вона відхиляє всі дзвінки на телефоні. Знаменитість додала, що цей день вона вирішила присвятити собі та улюбленому місту. Маша Єфросиніна зізналась, що вона “дихала Києвом”.

Для спокійної прогулянки столицею українська телеведуча та благодійниця вирішила одягти величезну куртку-оверсайз, під якою “ховався” чорний світшот. Єфросиніна також одягла штани цікавого кольору, які пасували до куртки. Доповнила образ знаменитість взуттям “уггі” такого ж, як і куртка, кольору та сірою шапкою, яка здалеку нагадувала хлопчачий крій.

Українська ведуча Маша Єфросиніна показала, як виглядає її повсякденний образ
Українська ведуча Маша Єфросиніна показала, як виглядає її повсякденний образ

У коментарях під останнім дописом шанувальники Маші Єфросиніної залишили чимало влучних і теплих слів. Хтось побажав зірці більше сил, хтось закликав її зібратись та продовжити допомагати, а хтось просто залишив кумедні коментарі, які здатні кожному підійняти настрій.

  • “Це моє життя так швидко котиться до низу”;
  • “Класне відео. Події життя стрімко летять, а сил сприймати їх вже немає. Просто підкоряєшся”;
  • “Мрію про світлину з вами”;

Схожі статті

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.