Маша Єфросиніна показала чесне фото 44-річної Олі Полякової без прикрас: “Виглядає як Мадонна”

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна зворушливо привітала свою подругу-співачку Олю Полякову з 44 днем народження, показавши її чесне фото в Мережі.

17 січня Олі Поляковій виповнилось 44 роки. Зірка зізналась, що останній рік дуже її змінив через свої сумні події:

Розчавив, приголомшив бідами, розбив, вигнав з дому, забрав плани й здобуття, відсіяв безліч людей з мого життя, забрав віру…

Але співачка вдячна цьому року за те, скільки людяності, відданості, хоробрості, незламності і співчуття вона побачила. Полякова вірить, що все неодмінно буде добре і фанати її в цьому підтримують.

Найцікавіші факти про Олю Полякову
Маша Єфросиніна показала чесне фото 44-річної Олі Полякової без прикрас

В день народження зіркова іменинниця отримала багато привітань від прихильників, колег і друзів. Її близька подруга, телеведуча Маша Єфросиніна, також написала зворушливі слова для неї та виставила неочікуваний знімок, на якому втомлена Оля сидить в двох ковдрах після двох знімальних днів і думає, що робити далі.

В привітанні ведуча відмітила, що Полякова завжди хоче виглядати приголомшливо і їй це добре вдається, але для неї особисто Оля найкрасивіша на цьому фото, на якому постала змерзла і втомлена у роздумах. Маша підловила цей момент, а співачка навіть не стала сварити її за те, що подруга знімає її в такому вигляді.

Єфросиніна відмітила, що Полякова дуже добра і чуйна людина, її чесності треба повчитися всім, тому що це велика сміливість говорити в обличчя те, що на думці. У Олі Маша вчиться не реагувати на образи хейтерів, легко пробачати і насолоджуватись моментом щастя, навіть якщо він короткочасний.

Телезірка побажала подрузі ще довго насолоджуватися своїм відображенням в дзеркалі, бути потрібною своїм донькам і не втрачати жадібність до життя.

В коментарях до цього Оліного фото фанати відмітили, що вона схожа на Мадонну.

Маша Єфросиніна показала чесне фото 44-річної Олі Полякової без прикрас
Маша Єфросиніна показала чесне фото 44-річної Олі Полякової без прикрас

Нагадаємо, Маша Єфросиніна і Оля Полякова разом ведуть розважальне шоу на Youtube “Дорослі дівчатка”, в якому діляться особистим і такими подробицями свого життя, про які раніше ніколи ніде не розповідали.

Маша Єфросиніна показала чесне фото 44-річної Олі Полякової без прикрас
Маша Єфросиніна показала чесне фото 44-річної Олі Полякової без прикрас
spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.