Копія батька Мурата Налчаджиоглу: єдина дочка Ані Лорак росте справжньою турчанкою (ФОТО)

Екс-чоловік співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу проводить зимові канікули разом з дочкою від шлюбу з зіркою. Дівчинка пішла зовнішністю в батька.

Скандальна співачка Ані Лорак виховує свою єдину дочку Софію від шлюбу з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Після розлучення чоловік старається проводити більше часу зі спадкоємицею, якій вже 11 років. Прихильники артистки цікавляться життям її доньки та слідкують за її новими фото в Мережі.

Єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу росте справжньою турчанкою
Єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу росте справжньою турчанкою

Екс-чоловік Лорак на зимові свята забрав Софію з собою у подорож. Разом з дитиною, молодою нареченою та її дочкою Мурат Налчаджиоглу побував у Швейцарії, Франції, а зараз вони прибули в Іспанію. В Парижі турок звозив сім’ю в парк розваг Діснейленд і зробив сімейне фото з донькою.

В своєму Інстаграм-блозі Мурат виклав німок з Сонею, яка постала з посмішкою і вушками Міккі Мауса. Щасливий батько приобійняв дитину і теж посміхнувся.

Користувачі Мережі відмітили, що дівчинка росте турецькою красунею-копією батька:

  • “Дуже схожа на татка. Красуня!”;
  • “Гарний батько і гарна дівчинка. Кароліна може бути спокійна за дитину. Батько дуже любить дочку і це видно”;
  • “Ну копія тато. Значить буде щаслива Сонечка”;
  • “Красуня Соня!”;
  • “Дуже світла дитинка, тато з мамою добре попрацювали. Схожа на обох. Мурат гарний тато, гадаю Кароліна теж. Всім вам щастя, здоров’я, мирного неба”;
  • “Батькова донечка”;
  • “Турчаночка”.

Дочка Ані Лорак з дитинства займається танцями, вокалом і виходила на велику сцену з зірковою матір’ю, а також знімалася з нею в кліпах. В своєму віці дівчинка вже стала блогеркою.

Єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу росте справжньою турчанкою
Єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу росте справжньою турчанкою

Нагадаємо, з батьком Софії Муратом Налчаджиоглу співачка розлучилась в 2019 році через його зради, про які від папараці дізналася вся країна. Вони були в шлюбі 10 років, а всього у стосунках 14 років, познайомилися під час відпочинку Лорак в Туреччині, Мурат працював у готелі, де вона зупинилась.

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.