Як виглядає і чим займається перша дружина Юрія Горбунова? До телеведучої Каті Осадчої була танцівниця

Відомий український телеведучий, актор і шоумен Юрій Горбунов вже майже 6 років щасливий у шлюбі з телеведучою Катею Осадчою. Втім, це не перший шлюб артиста. Раніше Юрій 20 років був одружений з іншою жінкою.

Зустрів свою майбутню дружину Горбунов, коли прийшов працювати в івано-франківський театр після закінчення університету. Там він і вподобав жінку на ім’я Людмила, яка працювала у театрі танцівницею. Цікаво, що Людмила старша за Юрія на 10 років і на момент їхнього знайомства вона була одружена та виховувала у шлюбі доньку. Незважаючи на це, у юного актора і заміжньої жінки закрутився  службовий роман. Людмила настільки захопилася Горбуновим, що зважилась на розлучення зі своїм чоловіком. У 1995 році Юрій та Людмила офіційно побралися. На той момент Горбунову було 25 років, а його дружині – 35. Юрій навіть удочерив доньку своєї коханої і виховував її як рідну.

Как выглядит первая жена Горбунова
Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Після одруження Людмила та Юрій переїхали з Західної України до столиці. На цьому наполіг саме Горбунов, адже він мріяв побудувати у Києві акторську кар’єру, що у нього і вийшло. А ось Людмила перестала займатися танцями і так і не знайшла себе у інші сфері. Жінка стала звичайною домогосподаркою.

Первая жена Юрия Горбунова
Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Жінка не прагнула публічності і навіть не ходила зі своїм вже відомим чоловіком на світські заходи та не давала інтерв’ю. Саме через це про першу дружину Горбунова публіка майже нічого не знає.

Людмила і Юрій Горбунови були у шлюбі 20 років, спільних дітей у них немає. Розлучилося подружжя у 2015 році через іншу жінку, яка добре відома публіці. Хоча Горбунов не коментує причину розлучення зі своєю першою дружиною, зараз, коли пройшов певний час, очевидно, що розлучницею стала Катя Осадча. Роман з Осадчою у Горбунова почався якраз у 2015 році, коли вони були співведучими на проєкті “Голос. Діти”.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.