Як виглядає і чим займається перша дружина Віктора Павліка? До блогерки Каті Репяхової було три інших жінки

Особисте життя відомого українського співака – дуже й дуже насичене. Розповідаємо все, що відомо про найпершу дружину Віктора Павліка, під вінець з якою він пішов ще юнаком

Відомий український співак Віктор Павлік давно здобув популярність і прихильність шанувальників. Хоча в молодості знаменитість вже починав потроху здобувати славу, тоді про його особисте життя майже нічого не було відомо. Так, до зустрічі з Ларисою Созаєвою та Катериною Репяховою артист був одружений двічі. Пропонуємо пригадати все, що відомо про його найпершу дружину.

Юнацьке кохання Віктора Павліка

Зі своєю майбутньою дружиною майбутній співак познайомився ще до того, як відсвяткував повноліття. Лідія Павлік стала для артиста-початківця музою і першим справжнім коханням, тому щойно знаменитості виповнилось 18 років, він покликав свою кохану заміж. Після одруження молода родина переїхала жити до міста Горішні Плавні, Полтавської області.

Як виглядає найперша дружина Віктора Павліка Лідія
Як виглядає найперша дружина Віктора Павліка Лідія

Невдовзі, 1984 року, в родині з’явився первісток – старший син Віктора Павліка Олександр. Хлопчик зростав у люблячій сім’ї, його добре виховували, а зірковий тато з самого дитинства прищеплював любов до творчості. Саме тому Олександр Павлік виріс і вирішив піти стопами свого батька.

Зараз старший син відомого українського співака займається музикою. Олександр знайомив з багатьма представниками шоубізнесу, проте користуватись татовими зв’язками, ймовірно, не бажає. Саме тому всього він добивається сам.

Старший син Віктора Павліка, якого народила перша дружина співака Лідія
Старший син Віктора Павліка, якого народила перша дружина співака Лідія

Про Лідію Павлік відомо мало, навіть на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм жінка майже не ділиться новими дописами. Так, знаменитість час від часу публікує відео та фото, пов’язані з її сином, а також показує свого онука – сина Олександра Павліка.

Перша дружина Віктора Павліка з їхнім онуком
Перша дружина Віктора Павліка з їхнім онуком

Можна припустити, що жінка залишилась жити у місті Горішні Плавні на Полтавщині, оскільки в останньому дописі на її сторінці в Інстаграмі можна помітити адресу, що вказує на вулицю саме в цьому місці. Схоже, що доки Віктор Павлік виховує свого однорічного сина Михайла, Лідія приділяє весь свій час синові Олександру, онуку та своїй родині.

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.