17-річна донька Олександра Педана показала свою скромну кімнату в гуртожитку: живе не краще інших студентів

Єдина донька українського телеведучого Олександра Педана в минулому році стала студенткою. Дівчина показала, в яких умовах вона зараз проживає та розповіла про навчання в українському ВНЗ.

Донька Олександра Педана 17-річна Валерія закінчила школу у 2022 році. Дівчина відразу вирішила, що вступатиме лише в український ВНЗ. Так, Валерія стала студенткою Українського Католицького Університету у Львові. Донька Педана обрала для себе факультет “соціології”. Незважаючи на те, що дівчина закінчила школу з золотою медаллю і не погано склала мультимедійний тест, на бюджет їй не вдалось потрапити. Валерія Педан навчається на контрактній основі. Вартість навчання складає 80 тисяч гривень на рік.

Как выглядит дочь Александра Педана
Як виглядає донька Олександра Педана

Нещодавно у програмі “УніверCheck”, ведучим якого являється Олександр Педан, його донька показала свою кімнату в гуртожитку та розповіла детальніше про навчання. Так, гуртожиток Католицького Університету виглядає достойно, у кімнаті зроблений ремонт і є все необхідне: двоповерхове ліжко, шафа, робочий стіл та маленький холодильник. Разом з Валерією в кімнаті живе ще 2 дівчини.

17-річна донька Олександра Педана показала свою скромну кімнату в гуртожитку
17-річна донька Олександра Педана показала свою скромну кімнату в гуртожитку

Донька Педана розповіла, що навчатися в університеті не просто, але дуже цікаво. Також дівчина зазначила, що не готує сама, а разом з друзями ходить в кафе, де для студентів діє знижка 50%.

Також Валерія Педан розповіла, як сам університет допомагає студентам комунікувати один з одним. Так, на дверях гуртожитку написані імена тих, хто там живе, а також, звідки вони родом. Таким чином студентам легше запам’ятовувати один одного.

Нагадаємо, Олександр Педан – батько двох дітей. Старшій Валерії зараз 17 років, а молодшому Марку – всього 6 років.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.