Дружина померлого Кузьми Скрябіна не пішла вдруге під вінець: зберігає вірність зірковому чоловіку

Легендарний Кузьма Скрябін помер 8 років тому. З того часу його дружина досі зберігає вірність своєму єдиному коханому. Чим зараз займається Світлана Бабійчук і як змінилась з 2015 року

Життя відомого українського співака, продюсера, поета, композитора та без перебільшення ключової фігури сучасної історії України та її культури завжди було насиченим. Не було й дня, коли Андрій Кузьменко сидів на місці, не втілюючи в життя свої численні проєкти. З самого дитинства знаменитість був активним і винахідливим, що сильно вплинуло на його майбутнє.

Кузьма Скрябін зумів підкорити серця мільйонів українців і для багатьох став натхненником і рушійною силою. Вірші Андрія Кузьменка, його щира та правдива музика завжди знаходила відгук у серцях слухачів. Доки зірка надихав навколишніх, його особистою музою була кохана дружина Світлана Бабійчук, яка навіть через 8 років після смерті чоловіка не знайшла нового чоловіка. Що відомо про те, як починались їхні стосунки та про те, чим Світлана займається зараз?

Андрій Кузьменко і Світлана Бабійчук були одружені понад 20 років
Андрій Кузьменко і Світлана Бабійчук були одружені понад 20 років

Дружина Кузьми Скрябіна

Стосунки відомого українського артиста та громадського діяча почали далеких 1990-х років. Тоді молоді та закохані навчались в університетах і мали попереду ціле життя. 1994 року Андрій Кузьменко зробив своїй коханій пропозицію і вони відгуляли весілля. З того часу й аж до дня смерті Кузьми вони були нерозлучними.

Дружина Андрія Кузьменка Світлана Бабійчук зараз
Дружина Андрія Кузьменка Світлана Бабійчук зараз

В інтерв’ю Кузьма неодноразово зізнавався, що в його житті немає людини ближчої, ніж дружина. Світлана Бабійчук завжди надихала та підтримувала свого чоловіка. Ба більш, саме вона свого часу підтримала бажання та прагнення коханого Андрія Кузьменка пов’язати життя з музикою та творчістю. Їхнє кохання було схоже на книжкову або ж навіть казкову історію – ні відстань, ні труднощі, ні побут не змогли зруйнувати сильні почуття одне до одного.

Архівне фото Кузьми Скрябіна та його дружини Світлани Бабійчук
Архівне фото Кузьми Скрябіна та його дружини Світлани Бабійчук

Після загибелі чоловіка Світлана Бабійчук, за власним зізнанням, займалась його спадщиною – створенням фільмів, організацією фестивалів та інших культурних подій, які б нагадували про легендарного артиста. У березні 2015 року дружина покійного Андрія Кузьменка заснувала фонд його імені, основна ціль якого – допомога дітям-сиротам, лікарням і дитбудинкам й іншим закладам соціального спрямування.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.