Повний мінімалізм з білими стінами: “вагітна” Надя Дорофєєва показала оселю, в якій живе з Михайлом Кацуріним

Після розлучення з Володимиром Дантесом Надя Дорофєєва оселилась у просторій квартирі з новим бойфрендом Михайлом Кацуріним. Як виглядає сімейне гніздечко новоспеченої парочки?

За новими стосунками відомої української співачки спостерігає ледве не вся країна. Свого часу чутки про роман Дорофєєвої та Кацуріна добряче сполохали їхніх шанувальників. Зараз зірки вже не приховують своїх стосунків і навіть записують разом пісні. Нещодавно на особистій сторінці Наді Дорофєєвої в соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри, на яких видно її з Кацуріним квартиру.

Так виглядає сімейне гніздечко Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна
Так виглядає сімейне гніздечко Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна

У своїй затишній і просторій квартирі зіркова парочка влаштувала навіть домашню студію звукозапису. На опублікованих українською співачкою кадрах видно стильний дизайн їхньої з Кацуріним оселі.

Квартира Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна
Квартира Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна

На стінах зірки розвішали сучасні картини, а загалом оселя обставлена в одному стилі – мінімалістичному, але водночас затишному.

Оселя Дорофєєвої та Кацуріна
Оселя Дорофєєвої та Кацуріна

Розлучення Дорофєєвої та Дантеса – що відомо?

Навесні минулого року Надя Дорофєєва та Володимир Дантес повідомили про своє розлучення. Ця новина засмутила та навіть збентежила чималу кількість шанувальників. Проте, ніхто не підозрював, як обернеться загадкова історія далі. Після розставання колишнє зіркове подружжя знайшло своє особисте щастя з найкращими друзями.

Перші чутки про роман Дорофєєвої та Михайла Кацуріна, київського ресторатора та колишнього найкращого друга Дантеса, з’явились ледве не одразу після весняного розставання співачки з шоуменом. Пізніше стосунки підтвердились, а Володимир Дантес, своєю чергою, заявив, що він мусить придивитись до Даші Кацуріної, колишньої дружини Михайла. До слова, ця зіркова родина розвалилась майже в один момент з Дорофєєвою та Дантесом.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними

Зараз “зіркова четвірка” щаслива. Кожен віднайшов особисте щастя, а розставання ні для одного з героїв цієї загадкової історії не стало болісним. Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін будують міцні стосунки, а шанувальники часто підозрюють, що співачка взагалі вже може бути вагітна. Володимир Дантес і Даша Кацуріна й зовсім нагадують справжню родину – щасливі, усміхнені та з двома дітьми.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.