22-річна дівчина Вови Остапчука похизувалась ідеальним пресом у спортивній білизні: нескромна донька священика

Нова дівчина відомого українського шоумена Остапчука показала своє справжнє фото перед тренування. На опублікованому кадрі без прикрас видно дійсну фізичну форму Катерини

Володимир Остапчук нещодавно став офіційно двічі розлученим. Після року подружнього життя з Христиною Горняк знаменита українська пара вирішила розійтись. Деталей таємничого розлучення й досі немає, проте відомо, що шоумен довго не сумував і вже знайшов собі нову кохану. Обраницею відомого телеведучого стала київська журналістка Катерина Полтавська.

В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм дівчина час від часу викладає цікаві Історії, в яких більше розповідає про себе та своє життя, а також показує шанувальникам свої будні. Цього разу Катерина Полтавська вирішила відповісти на запитання, що давно цікавили фанатів. Крім того, дівчина Володимира Остапчука продемонструвала свою фізичну форму в комплекті спортивної білизни.

Нова дівчина Володимира Остапчука показала фото з тренування
Нова дівчина Володимира Остапчука показала фото з тренування

Блог Катерини Полтавської

Так, нова дівчина відомого українського ведучого встигла запам’ятатись авдиторії сміливою та гострою на язик. В особистому блозі дівчина завжди відверто висловлюється щодо різних тем, а також ніколи не стримується, відповідаючи на запитання.

Можливо, саме цієї сміливості та авантюризму Володимиру Остапчуку не вистачало у мудрій та стриманій Христині Горняк. Попри все, більша частина тих, хто стежили за життям Горняк і Остапчука, вважають, що український ведучий і шоумен некрасиво вчинив зі своєю другою дружиною.

Цього разу дівчина показала фотографію з тренування. На опублікованому кадрі Катерина Полтавська позувала в розстібнутій сорочці та спущених джинсах, а комплект спортивної білизни підкреслював ідеальну фізичну форму дівчини. Схоже, що дівчина Остапчука багато займається, оскільки раніше вона зізнавалась, що не сидить на дієтах і полюбляє смачненько поїсти.

Катерина Полтавська показала ідеальний прес і талію на фото з тренування
Катерина Полтавська показала ідеальний прес і талію на фото з тренування

Ба більш, у відповідях на запитання дівчина також зізналась, що вона – донька священика. Таким чином Катерина Полтавська буквально зламала всі стереотипи, оскільки люди звикли бачити родини віруючих скромними та стриманими.

Полтавська розповіла про свого батька
Полтавська розповіла про свого батька

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.