Віктор Павлік кардинально змінив імідж і підстригся наголо: довгі чорні кучері залишились у минулому (ФОТО)

Віктор Павлік, відомий український співак, здобув популярність ще молодим, коли на його голові були довгі чорні пасма. Зараз артист вирішив змінити імідж і з'явився на фото, підстрижений наголо

Відомий український музикант з самої юності пов’язав своє життя з творчою діяльністю. Найвідданіші шанувальники артиста пам’ятають його ще з довгим і кучерявим чорним волоссям, проте з часом змінився не лише репертуар знаменитості, а і його зовнішній вигляд. Сьогодні зірка носить дуже коротке волосся, майже під нуль.

Про всі зміни в житті Віктора Павліка прихильники дізнаються з особистої сторінки його дружини Катерини Репяхової в соціальній мережі Інстаграм. Нову зачіску свого коханого “засвітила” також молода блогерка. У своєму блозі дружина Павліка, а за сумісництвом його концертний директор, показала рідкісні фотографії з чоловіком.

Катерина Репяхова показала, як виглядає Віктор Павлік, підстрижений наголо
Катерина Репяхова показала, як виглядає Віктор Павлік, підстрижений наголо

Репяхова показала нову зачіску Павліка

З особистої сторінки дружини відомого українського співака можна дізнатись багато цікавого про особисте та публічне життя зіркової пари. Цього разу Катерина Репяхова показала їхню дорогу до Житомира, де Віктор Павлік виступив на концерті, а також поділилась кадрами з оновленою зачіскою свого чоловіка.

На опублікованій фотографії з ліфта Катерина Репяхова і Віктор Павлік позували на камеру в обіймах. Видно, що тепер український співак має екстремально коротке волосся – пасма знаменитості підстрижені майже під нуль.

Віктор Павлік кардинально змінив імідж
Віктор Павлік кардинально змінив імідж

На перший погляд, може здаватись, що освітлення у ліфті впало таким чином, що створилось враження, ніби український співак лисий. Проте, пізніше Катерина Репяхова показала ще кадри, на яких видно, що від довгого чорного волосся молодого Павліка не залишилось і сліду.

Так, дружина українського артиста за лаштунками вирішила продемонструвати подарунки від шанувальників, які відвідали концерт Павліка у Житомирі. Блогерка порівняла, якою була зачіска її чоловіка раніше та якою вона є зараз.

Катерина Репяхова показала Віктора Павліка з дуже коротким волоссям
Катерина Репяхова показала Віктора Павліка з дуже коротким волоссям

На двох фотографіях відомий український співак виглядає ефектно. Варто зазначити, що артистові однаково пасує і довге, і коротке волосся.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.