53-річну Анастасію Мельникову не впізнати після життєвих перипетій: куди поділася струнка і сувора слідча

Зірка "Вулиць розбитих ліхтарів" Анастасія Мельникова останнім часом змінилася до невпізнання. Подібні метаморфози в образі актриси пов'язані не з віком чи переїданням, а спричинені більш серйозними проблемами в житті.

Останнім часом на Мельникову сиплються біди одна за іншою. Подібне не кожен здатен винести. Коли Анастасії минуло 53 роки, доля вирішила познущатися з відомої жінки. Спочатку зірка поховала матір. Не встигла знаменитість прийти до тями після цих трагічних подій, як сталося нове горе – пішов із життя її цивільний чоловік, з яким вони прожили разом 10 років. Анастасія і досі не може говорити спокійно про це. А щойно відзначили сороковини за Сергієм, як не стало старшого брата артистки.

Такою Анастасію Мельникову ми пам’ятаємо

Звісно, від подібних переживань нервова система не витримала й дала збій. Добре, хоч завжди поряд була донька Марія. Мама Анастасії два десятиліття прожила без чоловіка, але кожного вечора стелила постіль на двох і вночі старалася менше ворочатися, щоб не розбудити благовірного. Анастасія поводиться подібно до найближчої родички. Боїться доторкнутися до обручок й весільної сукні, в якій збиралася побратися з коханим чоловіком. Та не судилося. Маша сказала, що вдягне сукню на випускний бал. Мама не заперечує. Хай хоч так згодиться.

А от так Анастасія Мельникова виглядає зараз

За гіркою іронією долі, Анастасія вже переживала щось подібне у 18 років. Вона збиралася заміж за лікаря, маминого колегу, але напередодні весілля він помер.

Анастасія Мельникова втратила двох наречених напередодні весілля

Всі гадали, що зміни у зовнішньому образі актриси пов’язані з ковідом, на який вона захворіла під час пандемії. Але все виявилося набагато складніше. Так, проблеми зі здоров’ям дійсно не оминули знаменитість. Кілька років поспіль жінка відчуває біль у ногах, але діагностувати хворобу медикам поки що не вдалося. Мельниковій зробили чотири операції, та очікуваного полегшення не настало. Курс лікування гормонами також дався взнаки – жінка настільки погладшала, що на тілі перестала виділятися шия. Та психологічна драма стала вирішальною у зміні іміджу актриси.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?