Віктор Цекало свариться з братом Олександром, але допомогу приймає: “Мріяв про сестричку, але змирився”

Стосунки між братами Олександром і Віктором Цекалами занадто теплими не назвеш. Між тим, коли молодший родич міцно зачепився в москві, то не забув про старшого брата, підібрав йому агента і тепер Віктор теж виїхав з України до сусідньої країни.

Віктор старший за Олександра на 5 років. Коли очікувалося поповнення в родині, він мріяв про сестричку, а вийшов братик. В особистому житті обидва Цекала змінювали партнерок як рукавички.

Брати Цекало в дитинстві

Віктор Цекало

Віктор вирішив стати актором, їздив до столиці СРСР ще замолоду, але не пробився, тож повернувся до Києва, де працював у театрі і виступав у шоу “Золотий гусак”. Одружувався артист чотири рази. Вперше побрався з Галиною, яка подарувала чоловіку донечку Марійку. Багато разів після розлучення Цекало шкодував, що не зберіг родину, бо дві наступні дружини були справжніми фуріями. Нині Галина з донькою мешкають у США. Донька Masha King стала актрисою, як і тато.

Віктор Цекало хоч і старший брат, але усім заправляє менший Олександр

Удруге Віктор одружився з мешканкою Ленінграда. Забрав її до Києва, прописав у квартирі, а коли повернувся з гастролей, побачив, що спритна молодичка намагається розділити помешкання. У третьої дружини були проблеми зі спиртним. І лише четверта врешті задовольнила всі потреби Цекала – режисерка Арзу Уршан молодша за свого обранця на 12 років.

Олександр Цекало

З Сашком Віктор бачився дуже рідко, оскільки мешкали в різних країнах. Олександр спочатку робив музичну кар’єру, потім ставив різні шоу, нині є успішним продюсером. Він не забув про родича і за першої ж нагоди перетягнув його до москви на ПМЖ.

Молодший брат Олександр Цекало виявився більш пробивним

З першою дружиною Цекало-молодший прожив усього рік. Вони разом з Альоною Шиферман виступали у квартеті “Шляпа”. Вдруге гуморист одружився з Лолітою Мілявською. За 10 років спільного життя встигли нажити доньку Єву, яку народила сурогатна матір, а після розлучення Лоліта стала казати, що дівчинка зовсім не від Саші.

Втретє Цекало закохався у сестру Віри Брежнєвої. З Вікторією Галушкою вони одружилися й нажили двох дітей – доньку Сашу і синочка Михайлика. Та Олександра тягнуло до брюнеток. Тому він покинув білявку і знайшов собі іншу – Дарину Ервін. Заради неї шоумен оформив розлучення, а з новою пасією одружився, щоб у пресі її не називали коханкою.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.