Бльоданс, Руся, Сенцов та інші не соромляться своїх сонячних нащадків: обожнюють і нянчаться з дітками

Сонячні діти вряди-годи народжуються і в зіркових родинах. Деякі намагаються не оприлюднювати дану інформацію, ховаючи нащадків від сторонніх очей. Та інші не соромляться малюків з аутизмом і ніжно люблять своїх кровиночок.

Руся

У 90-их роках пісні Ірини Поривай співала вся Україна, та згодом про співачку всі забули. Тільки за кілька років з’ясувалося, що в старшої сестри Наташі Корольової з чоловіком Костянтином Осауленком є син Володя, хворий на ДЦП. Родина переїхала спочатку до Канади, а потім до Америки в надії поставити хлопчика на ноги.

Син Матвій у співачки Русі народився трішки не таким

Але не склалося – він помер в 11-річному віці. Другий синок Матвій виявився хворим на аутизм. Батьки люблять дитину і кожного року кладуть у лікарню на реабілітацію. І тільки донечка Софійка народилася абсолютно здоровою.

Евеліна Бльоданс

Заради другої дитини зірка “Маски-шоу” не виховувала старшого сина, який після розлучення батьків переїхав із татом до Ізраїлю. Але у молодшенького виявили синдром Дауна. Красуня-спокусниця не відмовилася від хворого Семенка.

Евеліна Бльоданс обожнює свого синочка Семена

Навпаки стала говорити про це відкрито, намагаючись привернути увагу широкого загалу до подібної проблеми. Тато хлопчика не витримав напруги і покинув родину, а Евеліна не здалася, продовжуючи публічно відстоювати права особливих діточок.

Олег Сенцов

Про те, що син Олега Сенцова особливий, українці дізналися вже після звільнення бранця з кремлівських катівень. У шлюбі з кримською дружиною в режисера народилося двоє дітей – Аліна і Влад. У хлопчика діагностували аутизм.

Колишня дружина Олега Сенцова Алла з їхнім сином Владом

Коли Сенцов повернувся з в’язниці до Києва, то донька з мамою зустрічали його. Згодом приїхала й колишня дружина з Владом. Олег умовив жінку залишити сина в українській столиці. Алла оформила розлучення, допоки чоловік перебував за ґратами. Сподівалася, що тепер вони будуть разом, та не склалося.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.