Олена-Крістіна Лебідь на підборах і в купальному костюмі продемонструвала ідеальні форми: “Шарфік забули”

Ведуча "Аферистів у сітях" та одна з головних красунь України покрасувалась ідеальною фізичною формою. Олена-Крістіна Лебідь надихнула мільйони шанувальниць стрункою талією і пресом

Іноді важко сказати напевно, хто популярніший – Олена-Крістіна Лебідь чи її ідеальна фігура. Хай там що, фізичну форму знаменитості безперечно обговорюють дуже часто. Цього разу зірка дала зайвий привід своїм шанувальникам захоплюватись кумиром. В особистому блозі телеведуча продемонструвала стильний січневий образ.

Олена-Крістіна Лебідь показала ідеальний прес

На особистій сторінці відомої української телеведучої з’явились кадри, на яких знаменитість у жартівливій формі показує свій зимовий наряд. Так, на височенних підборах і в одному купальному костюмі знаменитість пройшлась до власного автомобіля. “Родзинкою” образу став капелюшок на голові Олени-Крістіни, а також маленький рюкзак в руках зірки. Панівним кольором наряду став червоний.

Олена-Крістіна Лебідь показала свій зимовий образ
Олена-Крістіна Лебідь показала свій зимовий образ

В описі до нової публікації знаменитість залишила комічне пояснення такого модного наряду. Так, за словами ведучої, вона одяглась за прогнозом погоди на січень. Цьогоріч зима в Україні здивувала відносно теплою погодою, а на Водохреща традиційні морози замінили тепле сонечко та навіть веселка. Тож, Олена-Крістіна Лебідь вирішила поділитись жартівливим відео.

У коментарях шанувальники телеведучої захопились її ідеальною талією, пресом і підтягнутою фігурою, а також з почуттям гумору відповіли на іронію зірки. Олена-Крістіна Лебідь спитала в підписників, чи нічого вона не забула додати до свого наряду. Відповідь не забарилась:

  • “Шарфик забули, можете горлечко простудити”;
  • “Головне – шапку одягла! Кріс, ти супер!”;
  • “У – унікальність! та Х – харизма! Я вас обожнюю”;
  • “Вау!! Які ноги… ну просто Богиня!”;
Олена-Крістіна Лебідь потішила шанувальників останнім дописом на сторінці в Інстаграмі
Олена-Крістіна Лебідь потішила шанувальників останнім дописом на сторінці в Інстаграмі

Стрункий стан відомої української телеведучої багатьом не дає спокою. Так, останнім часом повідомлень, на кшталт “чи не занадто ви худа?” стало набагато менше, втім серед користувачів мережі залишились люди, які нетактовно звертають надмірну увагу на фігуру зірки. Раніше Олена-Крістіна Лебідь зізнавалась, що вона не любить таких запитань, проте зараз знаменитість навчилась спокійно та навіть з гумором реагувати на подібні коментарі.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.