Марію Горбань підозрюють у стосунках з Дмитром Нагієвим: чи переріс серіальний роман у справжній

Марія Горбань в юності змушена була грати дівчат, яких покинули наречені, від чого дуже страждала. І лише після 30 років стала отримувати гідні ролі, особливо після того, як стала "дружиною" Дмитра Нагієва.

На знімальний майданчик довготривалого серіалу “Кухня” Марія прийшла, коли всі актори спрацювалися і подружилися між собою. Їй сказали лише, що Нагієв – її чоловік, а Катя Кузнєцова – найкраща подруга, і вона має їх ревнувати.

У лабутенах із підборами 17 см Горбань не втрималася на ногах і розтягнулася. “Чоловік” Дмитро тут же зробив зауваження з приводу затиснутості актриси. На що Марія запропонувала обмінятися взуттям. Нагієв лише посміхнувся у відповідь.

Кадр із серіалу Кухня

Роль Христини знаменитості не сподобалася, бо вона дуже рідко з’являлася в кадрі. Вона мала намір відмовитися, але її запевнили, що в 2 сезоні ситуація кардинально зміниться. Так і сталося. Кіношне подружжя з серіалу перебралося ще й в рекламу мобільного оператора.

Більш того, їх разом тепер частенько запрошують на корпоративи. А у 2 частині картини “Бабусі легкої поведінки” вони з Дмитром знову стали подружжям, щоправда, колишнім. Тож у головах людей Нагієв і Горбань міцно сплелися, як чоловік і жінка.

Колишні Марії Горбань

В реальності Марія будувала стосунки з зовсім іншими чоловіками. Тривалий час зустрічалася зі словацьким футболістом Яном Дюрицею, який грав за “Локомотив”. Вчила його мові, возила його на своїй автівці, знайомила з батьками. Та до весілля справа чомусь не дійшла.

Марія Горбань з донькою від першого шлюбу

Наступним кавалером став освітлювач Олег Філатов з Києва. Весілля зіграли на батьківщині нареченого. За рік народилася донька Стефанія. Але міцної родини не вийшло, оскільки Маша будувала кар’єру в москві, а чоловік продовжував працювати в Києві.

Марія Горбань з чоловіком Кирилом Зотовим і сином

Оператора Кирила Зотова Горбань помітила на знімальному майданчику і закохалася з першого погляду. Спочатку голубки зіграли весілля на Шрі-Ланці, де у чоловіка власна школа серфінгу. А в росії офіційно оформили стосунки на початку 2021 року перед народженням сина Нілана.

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.