В чиїх обіймах утішився Костянтин Хабенський після смерті дружини: був вдівцем 5 років

Костянтин Хабенський не любить розповідати про особисте життя. Та історію першої дружини знаменитого актора всі знають ледь не напам'ять. А от хто є другою половинкою "Адмірала" нині, відомо лише вузькому колу людей.

2008 року Анастасія Смірнова дізналася, що хворіє на рак. Чоловік Костянтин Хабенський оплатив дві дорогі операції на мозку і реабілітацію в Америці, витративши весь гонорар, що отримав за знімання в серіалі “Адмірал”. Але нічого не допомогло – 33-річної жінки не стало. Вдівець залишися з сином, якому минув лише рік.

Костянтин Хабенський з першою дружиною Анастасією

Здавалося, життя закінчилося, і він ніколи не буде щасливим. Та час минув, і біль втрати якщо не вгамувався зовсім, то злегка притупився. Костянтин навчився дивитися на жінок й обрав собі нову кандидатуру для життя. 2013-го Хабенський побрався з Ольгою Литвиновою.

Костянтин Хабенський з другою дружиною Ольгою

Вони познайомилися в МХТ, де разом грали. Ольга свого часу знімалася в культовому серіалі “Вулиці розбитих ліхтарів”. Жінка зуміла розігріти зашкарубле серце вдівця і навчити обранця знову радіти життю. За три роки після весілля родина поповнилася донькою Сашею, а ще через 3 роки на світ з’явилася Віра.

Благодійний фонд

Ще коли Настя лікувалася, Костянтин запропонував їй відвертатися від медичних процедур, надаючи допомогу діткам, що страждають тяжкими захворюваннями на мозку. Так на світ з’явився Фонда Хабенського.

Костянтин Хабенський з сином

Коли жінки не стало, артист не зміг зупинитися на досягнутому і продовжив справу вже самотужки. Тепер із журналістами готовий говорити тільки про благодійність. Актор дякує людям за підтримку хворих діток, бо навіть невелика сума здатна врятувати комусь життя.

Керівництво фондом Костянтин довірив Альоні Мешковій. Вона створила прозору систему зборів коштів. Але згодом жінка теж захворіла на рак і померла у 2021 році. Якщо зайти на сторінку актора в соцмережах, то можна побачити виключно оголошення, що стосуються роботи фонду. Про особисті речі Хабенський там не пише.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.