Даніель Салем, Положинський, Хливнюк мають проблеми зі здоров’ям: що сталося з зірками-захисниками

Чимало зірок з перших днів війни поклали гітари і взялися до зброї. Хто ж, як не вони, мають захищати кордони України від підступного ворога? Дізнаємся, чим обернулася подібна рішучість для наших мужніх зіркових чоловіків.

Даніель Салем

Раніше Даніель співав у “Голосі країни”, танцював у “Танцях з зірками”, вбирався у маскарадні костюми у шоу “Маска”. Тепер настали зовсім інші часи – він служить у ЗСУ. Та куля чи снаряд не обирають, хто перед ними – звичайний боєць чи зірковий. От і одесит нещодавно втрапив у халепу.

Поблизу Салема розірвалася граната. Було дуже боляче. Салем знепритомнів, а коли отямився, втратив орієнтацію у просторі і не розумів, звідки йде стрільба. Тепер знаменитість нічого не чує на ліве вухо. Але покидати поле бою не планує – лікуватиметься вже у мирні часи.

Олександр Положинський

Колишній лідер гурту “Тартак” нині змінив мікрофон на автомат. Перші пів року боєць тримався бадьоро. А потім почали даватися взнаки хронічні хвороби. До них додалися нові проблеми. Співак тяжко переживає подібні негаразди зі своїм станом.

Через це Положинського перевели в інший підрозділ, де буде займатися діяльністю, максимально наближеною до довоєнної. Сашко змирився з тим, що не зможе стати офіцером, хоча б дуже хотів цього. Він попросив своїх підписників в Інстаграмі не вважати його героєм, але готовий виконати будь-який наказ.

Андрій Хливнюк

Лідер “Бумбоксу” з перших днів війни опинився в лавах ЗСУ і постраждав від мінометного обстрілу вже у березні 2022 року. Своє поранення музикант вважає легким. Андрія накрило ударною хвилею, і він протягом якогось часу був не у собі. Згодом витягли шматок заліза з обличчя. Хливнюк не втрачав здатності ходити й говорити, тому телефонував близьким і ділився пережитим.

Поранення боєць отримав під Ірпенем, коли з побратимами збиралися форсувати річку. Було таке враження, що хтось заліпив кулаком. То хлопці зайшли в місто вже без Хливнюка, виконавши поставлену задачу.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.