Доношує сукню за донькою Меладзе: Віра Брежнєва показала, в якому одязі ходить її молодша дитина Сара Кіперман

Нещодавно Віра Брежнєва та її молодша донька Сара показали фото у стильному вбранні від українського дизайнера. Виявилось, що Кіперман "доношує" речі за своєю зведеною сестрою

Відома українська співачка Віра Брежнєва виховує двох доньок – старшу Софію та молодшу Сару. Обидві дівчинки спадкували від зіркової матері не лише неймовірну зовнішність, а й відмінне почуття стилю. Нещодавно знаменита артистка та її 13-річна донька продемонстрували, як виглядають у сукнях від відомого українського дизайнера Івана Фролова.

До слова, зіркові мати та донька опублікували кадри в стильних образах після того, як дизайнер повідомив про створення сукні для Бейонсе. Днями співачка дала перший за чотири роки повноцінний концерт, одним з образів на якому була сукня від Івана Фролова.

Брежнєва та її донька в сукнях

Українська співачка показала фотографію, на якому вона зображена у вишуканій сукні. Повітряний образ ідеально підкреслює стрункий стан Віри Брежнєвої, а виріз на талії та блискучий матеріал буквально придають наряду повітряності та невагомості. Й без того витончена артистка ніби стає ще тендітнішою в сукні, створеній українським дизайнером.

Віра Брежнєва показала, як виглядає в сукні від українського бренду
Віра Брежнєва показала, як виглядає в сукні від українського бренду

Майже одразу після Історії в особистому блозі Віри Брежнєвої в соціальній мережі Інстаграм своє фото показала її молодша донька. Так, на сторінці Сари Кіперман з’явився знімок, на якому зіркова донька позує в симпатичній ніжно-блакитній сукні зі сріблястими вставками. Автором цього образу також є український дизайнер Іван Фролов.

Донька Віри Брежнєвої Сара Кіперман показала фото в сукні від Івана Фролова
Донька Віри Брежнєвої Сара Кіперман показала фото в сукні від Івана Фролова

Найцікавішим є той факт, що раніше в такій самій сукні виходила у світ зведена сестра Сари Кіперман – донька Костянтина Меладзе Лія. 19-річна дівчина брала участь в новому сезоні “Голосу країни”, а на виступ приїхала саме в такій сукні – ніжно-блакитній та з симпатичними напівпрозорими вставками з діамантами.

Молодша донька Брежнєвої показала фото в такій самій сукні, яка була у Лії Меладзе
Молодша донька Брежнєвої показала фото в такій самій сукні, яка була у Лії Меладзе

Сказати напевно, кому з дівчат належить сукня від українського дизайнера, а хто вирішив її запозичити – важко. Втім, у світ зіркові доньки вже вийшли в однакових нарядах.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.