Забула одягнути футболку: подруга Сергія Притули Леся Нікітюк спантеличила неочікуваними кадрами в мережі

Відома українська телеведуча та блогерка вразила неочікуваними фотографіями в особистому блозі. Леся Нікітюк похизувалась ідеальною фізичною формою в мінімальній кількості вбрання

Українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк зібрала чималу армію прихильників. Фанати цінують не лише відмінне почуття гумору знаменитості, а і її прямоту та щирість – зірка ніколи не належала до того типу зірок, які показують своїм шанувальникам лише найкращі сторони свого життя. Леся Нікітюк демонструє в особистому блозі абсолютно всі свої сторони та ділиться останніми подіями.

Цього разу знаменитість вирішила продемонструвати свій фізичний стан. На особистій сторінці відомої української телеведучої в соціальній мережі Інстаграм з’явилась Історія, в якій видно, як виглядає прес Лесі Нікітюк.

Нікітюк показала спортивний лук

У своєму блозі знаменитість опублікувала фотографію, яку зробила у напівтемряві у своїй спальні. На новому кадрі Леся Нікітюк позувала у спортивному бра та обтислих лосинах для тренувань. Ймовірно, тоді відома українська телеведуча збиралась на тренування. На фотографії видно, що знаменитість має хорошу фізичну форму, втім “кубиків” пресу в Лесі Нікітюк немає – фігура зірки виглядає витончено та тендітно.

Леся Нікітюк опублікувала нове фото в спортивному образі
Леся Нікітюк опублікувала нове фото в спортивному образі

Варто зазначити, що зі спортом пов’язана чимала частина життя відомої української телеведучої. Раніше Леся Нікітюк зізнавалась, що вона могла б мати блискуче спортивне майбутнє, якби не одне прикре усвідомлення. В інтерв’ю для Катерини Осадчої знаменитість зізналась, що була кандидатом у майстри спорту та професійно займалась плаванням.

Причиною, чому Леся Нікітюк відмовилась від спортивної кар’єри стала неготовність зірки присвятити цьому все життя. Українська ведуча більше хотіла проявити себе у творчості.

Леся Нікітюк могла стати видатною спортсменкою
Леся Нікітюк могла стати видатною спортсменкою

Українська ведуча також пригадала смішний випадок зі свого спортивного минулого. Одного разу Леся Нікітюк брала участь в змаганні та для перемоги мала обігнати лише одну свою суперницю. Для позначення того, що спортсмен пройшов дистанцію, в басейні потрібно фінішувати торканням.

Знаменитість так спішила перемогти, що дуже сильно розігналась і не розрахувала відстані для гальмування. Саме тому Леся Нікітюк зламала середній палець. За зізнанням ведучої, він у неї й досі кривий.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.